Colliers Magyarország Kft.

Colliers Magyarország, Ipari Ingatlan Csapat

A Magyar Ipari Ingatlan Csapat már 300 sikeres ipari ingatlan tranzakciót és tanácsadói megbízást bonyolított le, amelynek keretein belül több, mint 3.300.000 m2 fejlesztési és ipari telket értékesített, illetve több, mint 750.000 m2 logisztikai illetve raktározási épületet adott bérbe illetve értékesített a magyar iroda megnyitása óta. Az aktív piaci szereplők vezetőként tekintenek a Colliers-re az ipari ingatlanok brókeri és tanácsadói ügyleteinek tekintetében. 2008 óta a Colliers bővítette ipari ingatlan csapatát 6 főre, ezzel megteremtve a magyar piac legnagyobb szegmensen belüli csapatát.

Szolgáltatásaink:

- Raktár, üzemcsarnok bérbeadás, értékesítés
- Bérlő- és vevőképviselet, szerződés újratárgyalás
- Komplex projektek, ingatlanstratégiai tervezés
- Fejlesztési telek és telephely értékesítés
- Szakvélemények, tanulmányok készítése
- Kizárólagos megbízásaink komplett marketingje
- Ingatlan menedzsment, ingatlanüzemeltetés
- Építési projekt menedzsment

Colliers Magyarország, Irodabérbeadási Üzletág

Irodabérbeadási üzletágunk 1992 óta folytatja tevékenységét. 2003 és 2011 között 138 bérbeadási tranzakcióban 161.650 m2 irodaterületet adott bérbe. Az 5 fős dedikált csapat szolgáltatásai:

• bérbeadók képviselete, projektképviselet,
• bérlőképviselet - a teljes irodabérlési folyamat koordinálása a beköltözésig,
• bérleti szerződések felülvizsgálata, újratárgyalása, stratégiai tanácsadás,
• albérletbe adás megbízás alapján,
• információszolgáltatás és előrejelzés az irodapiac helyzetéről,
• ingatlanpiaci jelentések, személyre szabott elemzések, kutatások.


Colliers International Magyarország

Az amerikai-kanadai Colliers International 1992-ben kezdte meg működését Magyarországon azzal a célkitűzéssel, hogy professzionális ingatlan-tanácsadó szolgáltatást nyújtson a nagy- és középméretű vállalatok számára. A jelenleg csaknem 40 főt foglalkoztató ügynökség mára egyike hazánk és Közép-Kelet-Európa vezető nemzetközi ingatlan-tanácsadó és -közvetítő cégeinek.

A cég teljes körű professzionális szolgáltatást nyújt – többek között - irodákkal, szállodákkal, kereskedelmi és ipari ingatlanokkal kapcsolatos szaktanácsadásban és közvetítésben, fejlesztő, eladó- és bérlőképviseletben, ingatlanbefektetési szolgáltatásokban, értékbecslések és megvalósíthatósági tanulmányok készítésében, kiegészítve marketing, piackutatási és pénzügyi szolgáltatásokkal.

A cég munkatársai nemzetközi ügyfél-specifikus stratégia alkalmazása mellett elengedhetetlennek tartják a megbízható üzleti információk szolgáltatását, valamint a piaci trendeket figyelembe véve az ügyfelekkel való hosszú távú együttgondolkodást. Többéves tapasztalattal rendelkező kiválóan képzett szakemberek naprakész piaci információkkal, valamint helyi és regionális szakértelemmel rendelkeznek, melynek köszönhetően állandó, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak a vállalat ügyfeleinek.

Colliers International

A Colliers International a világ egyik vezető ingatlanügynöksége, sikerét jól mutatja, hogy 62 országban 522 irodával és 12.300 szakértővel van jelen. Széles körű szolgáltatásokat - úgymint tanácsadás és közvetítés, bérbeadás, ingatlanbefektetés, ingatlan-értékbecslés, marketing, piackutatás - nyújt kereskedelmi ingatlanok tulajdonosai, bérlői és ingatlan befektetők részére szerte a világon.
A FirstService Corporation leányvállalataként a Colliers International ötvözi egy erős pénzügyi partner stabilitását és a helyi érdekeltségeket egyaránt, így biztosít felelősségteljes és vállalkozó szellemű megoldásokat az ügyfeleinek. A Lipsey Company és a National Real Estate Investor magazin a Colliers International-t a világ második kereskedelmi ingatlan ügynökségének rangsorolta.
phone+36.1.336.4200

+36.1.336.4201

www.colliers.com/hungary

Akik most keresnek üzlethelyet

80 - 120m²
2018. 01. 10.
25 - 40m²
2018. 01. 10.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Győr Interspar

Fehérvári út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

Corvin Bevásárlóközpont

Futó u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Savoya Park Bevásárlóközpont

Hunyadi János út 19.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj14 - 22 €/m²/hó+áfa

Macropolis

Arany János Tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

Újbuda Tóváros-Kereskedelmi Központ

Kánai út 3. - Újbuda Tóváros-Kereskedelmi központ

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 8 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső