A prémium portál
Az üzlethely keresőknek segít eligazodni és kiválasztani a hazai kínálatból a legmegfelelőbb üzlethelyiséget
A pláza, üzlethely tulajdonosoknak, hirdetőknek pedig a hazai piac leghatékonyabb és legszínvonalasabb, prémium megjelenési csomagját kínálja, a garantált siker és maximális elégedettség érdekében.
Miért az üzlethely.info csoport?
 1. Üzletet keresők száma, a portál ismertsége:
  A www.uzlethely.info 2008-ben lépett piacra a legelső üzlethely kereső portálként, mely azóta is a piacvezető a hatékonyság, a nyújtott megjelenési színvonal, és aaz üzlethelyet keresők számának szempontjából is. A uzlethely.info-nak piacteremtő szerepe volt, hiszen létrehozása idején nem létezett olyan tematikus portál, ami csakis egy ingatlanszegmensre koncentrál.
 2. Az uzlethely.infot minden raktárkereső megtalálja és eljut hozzájuk hirdetőink üzenete:
  A fő keresőkön portálunk az 1-3 helyen szerepel a megfelelő keresőszavakra. A fontos kulcsszavakra az uzlethely.info csoport a google első találati oldalát jóformán teljesen lefedi. Ennek is köszönhetően a kiadó, eladó üzlethely keresések az uzlethely.infon és portáljain jelentkeznek először. Mindemellett a jelentős online és offline gazdasági és ingatlan médiumokon folyamatosan jelen vagyunk, ösztönözve a potenciális bérlőket a keresésre és bérlésre.
 3. Uzlethely.info "csomag":
  További önálló retail portáljaink, melyeken partnereink hirdetései (adatlapok, bannerek, kiemelések) szintén megjelennek:
  www.elado-uzlet.hu
  www.kiado-uzlet.hu
  www.videkiuzlet.hu
  www.bevasarlokozpont.info

  Az egyedülálló prémium uzlethely.info „csomag” a teljes online kiadó, eladó üzlethely keresést lefedi. Nincs az- az üzlethelyet kereső, aki ez által ne jutna el az Ön raktárához. Ennél hatékonyabb és eredményesebb megjelenési kombináció nincs a magyar piacon, ami önmagában garantálja a gyors költségtakarékos üzlethelyiség kiadást, eladást!

  Aki nincs benne, az lemarad!
 4. Független:
  Az uzlethely.info a Magyar piac egyedüli független, nem ingatlan ügynökségi tulajdonban lévő üzlethely kereső portálja, így garantált a bejövő információk, érdeklődések csak az Ön érdekét szolgálják!

  Ön is megérdemli az eredményt!

Üzlethely ajánló

Macropolis

Arany János Tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Miskolc Corvin u. 7

Corvin utca 7

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Viza utca AF3

Viza utca 9

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Budapest, Király utca 52

Király utca 52

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső