WebSite Media Zrt - Cégtörténet
A WebSite Media Zrt. 2002 –ben kezdte meg működését saját webfejlesztő csapattal, elindítva az azóta is piacvezető www.irodahaz.info, a www.raktar.info és a www.ujlakas.info portálokat. A szakportálok piacra bocsátását egy két éves kutatási és tervezési fázis előzte meg. Az ingatlanpiac adott szegmenseivel foglalkozó szakportáljainknak piacteremtő szerepük volt, hiszen létrehozásuk idején nem létezett olyan tematikus portál, ami csakis egy ingatlanszegmensre koncentrál.

Mivel minden szempontból új portálokról volt szó, piac sem volt hozzá, így magát a szegmentált online ingatlan keresés igényét portáljaink teremtették meg és vezették be a mindennapi ingatlan üzleti gyakorlatba. Természetesen e folyamat nem egyik pillanatról a másikra valósult meg, hanem hosszú évek szorgalmas és hatékony munkájának köszönhetően. Így sikerült a piac, mint új termék iránti bizalmatlanságát eloszlatni és hűséges, ragaszkodó partnerré tenni. Mindezeknek köszönhetően piacvezető pozíciónk megkérdőjelezhetetlen a magyar ingatlanpiac szereplői számára. Sikerünk alapja a webfejlesztés magas szintű ismerete, egyedi megoldások alkalmazása, összegyűlt és folyamatosan bővülő tapasztalatunk és nem utolsó sorban ügyfeleink elégedettsége.

A 2004-ben piacra lépő www.ingatlanhirek.hu a magyar ingatlanpiac első számú önálló online hírmédiuma, mely az iroda, raktár, lakás, retail – kiskereskedelmi és hotel szegmens, azaz a teljes ingatlanpiac híreit, történéseit, információit hivatott naprakészen bemutatni hazai és nemzetközi szinten is. 2008 elején elsőként vezettük be a www.uzlethely.info-t, mely a kiskereskedelmi ingatlanpiacot hivatott képviselni.

2009-ben, mint eddigi munkánk megkoronázásaként a www.irodahaz.info portálunk Év Honlapja Minőségi Díjazást kapott. Mivel mindegyik ingatlan kereső portálunk azonos „motorral” és elven működik e díj számukra is elismerés.

Cégünk az ingatlan portálok mellett más szegmensekben is maradandót alkotott. A divat, trend és életmód világában a 2006 –ban útjára indított www.style.hu a kiemelkedő alkotásunk. Rendezvények, koncertek, programok és kiállítások témakörben pedig a www.rendezveny.hu.

Portáljaink, mint referenciák ékes bizonyítékai annak, hogy a WebSite Netsolution Media Zrt. termékei a maximumot képviselik IT, design és a nyújtott szolgáltatások tekintetében. Hosszú évek alatt kifejlesztett portálmotorjainknak és tapasztalt munkatársaiknak köszönhetően, bármilyen új fejlesztésbe is kezdünk, az igényesség és egyediség, a 21. századi technika és portálkialakítás, a funkcionalitás és a hatékonyság garantált.

A garanciát egy állandó, a cég fejlődését végigkísérő és a sikerhez hozzájáruló munkatársi csapat biztosítja, akik a programozás-, weboldalfejlesztés, optimalizálás-, SEO-, marketing és értékesítés-, ingatlanpiaci szakértelem, stb. területén kiemelkedők. A cég stratégiája közé tartozott és tartozik a tehetséges munkaerő összegyűjtése, folyamatos képzése és megbecsülése. E stratégiának köszönhetően minden fejlesztés cégen belül történt és maradt. A hosszú évek alatt így olyan portálmotor rendszereket és automatizmusokat tudtunk létrehozni és folyamatosan fejleszteni marketing területén is, melyek segítségével a legjobbak tudunk lenni az online piacon.

Irányelveink:
- Egyediség, testre szabott megoldások
- Prémium minőség
- Hatékonyság, elégedett ügyfelek
- Új technológiák, trendek folyamatos nyomon követése, kifejlesztése és alkalmazása
- Függetlenség
- Piaci pozíciónk megkérdőjelezhetetlensége
- Mindezek folyamatos kommunikálása partnereink és a piac szereplői felé

Üzlethely ajánló

Mozsár Trade Center - üzletek

Mozsár u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Párkány utca DF2

Párkány utca 8

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj16 - 0 €/m²/hó+áfa

SIÓ Pláza

Főtér 6.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 30 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Akik most keresnek üzlethelyet

12 - 60m²
2018. 08. 28.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső