A CUSHMAN & WAKEFIELD kapta az év legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata kapta meg a Resideal kiskereskedelmi portfóliójába tartozó 4, vidéki bevásárlóközpont üzemeltetési és bérbeadási, továbbá 1 kiskereskedelmi park üzemeltetési megbízását. A Pécsett, Sopronban, Szombathelyen és Veszprémben található plázák, továbbá a Zalaegerszegen található kereskedelmi park összterülete hozzávetőlegesen nettó 50,000 négyzetméter.

A C&W ingatlanüzemeltetési csapata végzi majd a központok gördülékeny napi működését, különös tekintettel a bérbeadásra, az üzemeltetésre, a marketingre, a pénzügyi feladatokra és a technikai háttér biztosítására. Általános ingatlanüzemeltetési feladatai mellett, a C&W kiemelt figyelmet fordít majd az épületek kihasználtságának növelésére, a megfelelő bérlői összetétel kialakítására, valamint a vállalat helyi és központi csapatai biztosítják majd a bevétel maximálizálását. A Resideal ingatlanüzemeltetési ágazatával karöltve a C&W megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújt majd a bérlők részére, melynek segítségével javít az ingatlanok teljesítményén és növeli értéküket.  

 

Pados Gergely, a C&W budapesti irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Örülünk, hogy elnyertük az idei év eddigi legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását. Biztosak vagyunk benne, hogy jelentős kiskereskedelmi és üzemeltetési tapasztalatunkkal javítani tudunk ezen ingatlanok teljesítményén és egy új megközelítéssel növelhetjük a portfolió bevételeit, ezáltal annak értékét. Megbízásunk során olyan új rendszert és technológiai platformot használunk majd, melyekkel minőségi szolgáltatást és innovatív megoldásokat nyújthatunk.”

 

Anselmo Szabolcs, a C&W kiskereskedelmi ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó üzletágának vezetője hozzátette: “Egy ilyen, kihívásokkal teli gazdasági környezetben, ahol ennyire kevés vidéki és városi kiskereskedelmi fejlesztés van, ez egy kiemelkedő lehetőségnek számít. Örülünk, hogy a Resideal felismerte széleskörű kiskereskedelmi és üzemeltetési tapasztalatainkat és minket választott. Fő felelősségeink közé tartozik majd a bevásárlóközpont üzemeltetés, az adminisztráció, a bérleti díjak és közös költségek beszedése, a közös költségek kezelése, marketing, könyvelés és pénzügyi riportolás, a facility management felügyelete valamint a bérlőkkel való kapcsolattartás.”

 

Gajdos Dániel, a Resideal Zrt. vezérigazgatója elmondta: “A Resideal, mint egy kereskedelmi bank ingatlankezelője figyelemmel kell, hogy legyen a megvásárolt ingatlanok profitabilitására és támogatnia kell azt. A C&W széleskörű tapasztalata és szakmai tudása jelen esetben kulcsfontosságú lehet.”

 

A C&W jelenleg 61 ingatlant, összesen 529,000 négyzetmétert üzemeltet.

Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

BKS Üzletház

Őszike u. 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

JÁVA KÁVÉZÓ

Puskás Tivadar u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Újbuda Tóváros-Kereskedelmi Központ

Kánai út 3. - Újbuda Tóváros-Kereskedelmi központ

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 8 €/m²/hó+áfa

ETO Park Élményközpont

Nagysándor József utca 31.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet_Bemutatóterem és raktár

Kinizsi Pál utca 29

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7.5 - 10 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső