A Jones Lang LaSalle 200 városban kapcsolja le a világítást a Föld Órája kezdeményezésre

Az irodaházak, melyeket a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management üzemeltet egy órára sötétbe burkolóznak szombat este a Föld Órájára, a World Wildlife Fund (WWF) éves kampányának keretén belül; a cég ezzel szeretné ösztönözni az elkötelezettséget a klímaváltozás elleni fellépés felé.

Helyi idő szerint este 8 óra 30 perckor a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management irodái világszerte csatlakozni fognak ahhoz a több ezer más épülethez, akik lekapcsolják a nem vészvilágításra szolgáló lámpákat egy órára, sötétségbe borítva a városokat a világszintű energiatakarékossági erőfeszítések megsegítése érdekében.

 

„A Föld Órája felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és erőteljes üzenetet küld, hogy szükséges lépéseket tennünk az éghajlatváltozás érdekében” - mondta Lauralee Martin, a Jones Lang LaSalle üzemeltetési és pénzügyi vezetője. “Ez egy globális kezdeményezés, ami egyesíti szakembereinket, ügyfeleinket és a városokat, ahol dolgozunk és élünk.” „A Jones Lang LaSalle azóta részt vesz a Föld Órája kezdeményezésen, amióta az hat évvel ezelőtt elkezdődött” - mondta Dan Probst, a Jones Lang LaSalle Energia- és Fenntarthatósági Szolgáltatások részlegének elnöke. “Vállalatunk nemcsak ezen esemény felé elkötelezett, hanem ezen órán túl, egész év folyamán tesz azért, hogy cégünk és ügyfeleink energiahatékonyabbak legyenek.” Amellett, hogy 200 iroda támogatja a kampányt, a Jones Lang LaSalle a Föld több száz kis- és nagyvárosában is együttműködik partnereivel, hogy támogassa őket, míg a cég több ezer alkalmazottja saját otthonában csatlakozik a kezdeményezéshez. A Jones Lang LaSalle 195 millió négyzetméter, társaságok és befektetők tulajdonában lévő kereskedelmi ingatlant üzemeltet 70 országban szerte a világon.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

100 - 120m²
2018. 05. 11.
10 - 50m²
2018. 04. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

Viza utca BF2

Viza u. 9.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Zala Park

Balatoni út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső