A Jones Lang LaSalle 200 városban kapcsolja le a világítást a Föld Órája kezdeményezésre

Az irodaházak, melyeket a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management üzemeltet egy órára sötétbe burkolóznak szombat este a Föld Órájára, a World Wildlife Fund (WWF) éves kampányának keretén belül; a cég ezzel szeretné ösztönözni az elkötelezettséget a klímaváltozás elleni fellépés felé.

Helyi idő szerint este 8 óra 30 perckor a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management irodái világszerte csatlakozni fognak ahhoz a több ezer más épülethez, akik lekapcsolják a nem vészvilágításra szolgáló lámpákat egy órára, sötétségbe borítva a városokat a világszintű energiatakarékossági erőfeszítések megsegítése érdekében.

 

„A Föld Órája felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és erőteljes üzenetet küld, hogy szükséges lépéseket tennünk az éghajlatváltozás érdekében” - mondta Lauralee Martin, a Jones Lang LaSalle üzemeltetési és pénzügyi vezetője. “Ez egy globális kezdeményezés, ami egyesíti szakembereinket, ügyfeleinket és a városokat, ahol dolgozunk és élünk.” „A Jones Lang LaSalle azóta részt vesz a Föld Órája kezdeményezésen, amióta az hat évvel ezelőtt elkezdődött” - mondta Dan Probst, a Jones Lang LaSalle Energia- és Fenntarthatósági Szolgáltatások részlegének elnöke. “Vállalatunk nemcsak ezen esemény felé elkötelezett, hanem ezen órán túl, egész év folyamán tesz azért, hogy cégünk és ügyfeleink energiahatékonyabbak legyenek.” Amellett, hogy 200 iroda támogatja a kampányt, a Jones Lang LaSalle a Föld több száz kis- és nagyvárosában is együttműködik partnereivel, hogy támogassa őket, míg a cég több ezer alkalmazottja saját otthonában csatlakozik a kezdeményezéshez. A Jones Lang LaSalle 195 millió négyzetméter, társaságok és befektetők tulajdonában lévő kereskedelmi ingatlant üzemeltet 70 országban szerte a világon.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

ETO Park Élményközpont

Nagysándor József utca 31.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

SIÓ Pláza

Főtér 6.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 30 €/m²/hó+áfa

Zala Park

Balatoni út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Europeum

Blaha Lujza tér 3-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 99.99 €/m²/hó+áfa

R40 üzlethelység

Rákóczi u. 40.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 20 €/m²/hó+áfa

BKS Üzletház

Őszike u. 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső