A Jones Lang LaSalle az egyik legetikusabb vállalat

A Jones Lang LaSalle, a globális ingatlan tanácsadó vállalat újra szerepel az Ethisphere Institute által közzétett „Világ Legetikusabb Vállalatai” listán (World’s Most Ethical Companies for 2012). Immár ötödik éve szerepel megszakítás nélkül a Jones Lang LaSalle a listán, melyet a nemzetközi Ethisphere intézet állít össze az etikus vállalati magatartás, a CSR (vállalati felelősségvállalás), a korrupció-ellenes hozzáállás és a fenntarthatóság szempontjából vizsgált jelöltek közül.

Ehhez kapcsolódóan Mark Ohringer-t, a cég globális etikai főtanácsadóját az Ethisphere a „Világ 100 Legbefolyásosabb Embere a Vállalati Etika Terén” listájára választotta. Az Ethisphere nem csak Ohringer számos etikai és vállalatirányítási témájú publikációját díjazta ezzel az elismeréssel, hanem a szakértő több tudományágat érintő üzleti tanulmányának is elismeréssel adózott. A tanulmányt, melynek címe „The Influence of Workplace Design and Practices on the Ethical Environment” a Jones Lang LaSalle stratégiai tanácsadói és az Ethisphere intézet közösen publikálta.

 

„Az üzleti etika iránti elkötelezettség a Jones Lang LaSalle vállalati kultúrájának szerves részét képezi” – mondta Colin Dyer, a Jones Lang LaSalle vezérigazgatója. „A legtehetségesebb szakemberek annál a cégnél szeretnének dolgozni, amelyben megbíznak, és az ügyfelek is a számukra megbízható szakértő vállalatot választják. Az Igazgatótanácsunk és a Globális Vezetői Bizottságunk méltányolja a globális etikai vezetőink munkáját és minden Jones Lang LaSalle alkalmazott elkötelezettségét a vállalatunk iránt. Mark valóban megérdemli ezt a megtiszteltetést, hiszen már közel egy évtizede vállal fontos szerepet a vállalatunk etikai vezetésében.” Széleskörű kutatómunka és többlépcsős elemzés előzte meg a több mint 100 országban és 36 iparágban tevékenykedő vállalatok kiválasztását. A világ legetikusabb vállalatai közé bekerülő vállalatokat számos szempont szerint választják ki; vizsgálják az etikai kódexet, a peres és szabálysértési ügyeket, az innovációs és fenntarthatósági célú befektetéseket, tanulmányozzák a vállalati összetartozás fejlesztésére irányuló törekvéseket és figyelembe veszik a vállalatok vezetőinek, versenytársaknak, beszállítóknak és ügyfeleinek jelöléseit.

 

„Minden évben nő a „Világ Legetikusabb Vállalatai” listára jelentkező vállalatok száma” – mondta Alex Brigham, az Ethisphere ügyvezető igazgatója. „Az idei győztesek tudják, hogy a következetes etikai program kulcsfontosságú komponense a sikeres üzleti modellnek és folyamatosan ellenőrzik is az etikai követelményrendszerüket, hogy megfeleljenek az állandóan változó szabályozási környezetnek. Az Ethisphere ezúton gratulál a Jones Lang LaSalle-nak azért, mert 2012-ben ismét a 100 legetikusabb vállalat között szerepel.”   A „Világ Legetikusabb Vállalatai” listáról és a módszertanról a http://ethisphere.com/wme honlapon olvashat. A teljes lista az Ethisphere első negyedéves magazinjában is megjelenik.            

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

Corvin Bevásárlóközpont

Futó u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Győr Interspar

Fehérvári út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső