A Jones Lang LaSalle ismét a világ legetikusabb vállalatainak listáján

A nemzetközi pénzügyi és ingatlan szaktanácsadó vállalat, a Jones Lang LaSalle, 2011-ben is szerepel az Ethisphere Institute “World’s Most Ethical Companies” – a világ legetikusabb vállalatai - listáján.

Idén immár negyedik alkalommal került fel a Jones Lang LaSalle erre a listára. Az Ethisphere a szakmai előmenetel, a példamutató etikai hozzáállás, a vállalati felelősségvállalás, a korrupció-ellenesség és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség alapján rangsorolja a vállalatokat.

“A kollégáink büszkék erre a megtiszteltetésre” – közölte Colin Dyer, a Jones Lang LaSalle ügyvezető igazgatója. “Mindannyian tudják, hogy a vállalatunk ügyfelei iránti elkötelezettségük kulcsfontosságú és ennek köszönhetően az ügyfeleink belénk vetett bizalma is kiemelkedő. Az igazgatótanácsunk és a globális vezetőségi bizottságunk elismeréssel figyeli az etikai vezetők munkáját és kollégáink elkötelezettségét, melynek révén a mi vállalati kultúránk bizonyult a legjobbnak a szakmában.”

Az Ethisphere 2011-es listáján 110 vállalat szerepel 38 üzleti szektor képviseletében. A listát rekord számú vállalat közül, több ezer jelentkező kiértékelésével állították össze. Az Ethisphere többek között vizsgálja a vállalatok etikai szabályzatát, az esetleges peres-, illetve szabálysértési ügyeit, értékeli az innovációs törekvéseket és a fenntarthatóság érdekében tett lépéseket és tanulmányozza a vállalati vezetők, üzlettársak, beszállítók és ügyfelek nevezéseit.
 
“Mivel a vállalatok igyekeznek a versenyképességüket megtartani, így az etikus vállalatvezetés számukra jobb üzletmenetet is jelent. Az etikus vállalatok felismerték, hogy milyen fontos szerepet játszik az etikai szabályozás a vállalat szakmai hírneve szempontjából, ami kétségtelenül az egyik legértékesebb eszköze egy cégnek” – mondta Alex Brigham, az Ethisphere Institute igazgatója. “Ezúton gratulálunk a Jones Lang LaSalle-nak, amiért 2011-ben is a világ legetikusabb vállalatai között szerepel.”

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Agria Park

Törvényház u. 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

M1 Outlet Center

Outlet-City

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 40 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső