A Jones Lang LaSalle ismét a világ legetikusabb vállalatainak listáján

A nemzetközi pénzügyi és ingatlan szaktanácsadó vállalat, a Jones Lang LaSalle, 2011-ben is szerepel az Ethisphere Institute “World’s Most Ethical Companies” – a világ legetikusabb vállalatai - listáján.

Idén immár negyedik alkalommal került fel a Jones Lang LaSalle erre a listára. Az Ethisphere a szakmai előmenetel, a példamutató etikai hozzáállás, a vállalati felelősségvállalás, a korrupció-ellenesség és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség alapján rangsorolja a vállalatokat.

“A kollégáink büszkék erre a megtiszteltetésre” – közölte Colin Dyer, a Jones Lang LaSalle ügyvezető igazgatója. “Mindannyian tudják, hogy a vállalatunk ügyfelei iránti elkötelezettségük kulcsfontosságú és ennek köszönhetően az ügyfeleink belénk vetett bizalma is kiemelkedő. Az igazgatótanácsunk és a globális vezetőségi bizottságunk elismeréssel figyeli az etikai vezetők munkáját és kollégáink elkötelezettségét, melynek révén a mi vállalati kultúránk bizonyult a legjobbnak a szakmában.”

Az Ethisphere 2011-es listáján 110 vállalat szerepel 38 üzleti szektor képviseletében. A listát rekord számú vállalat közül, több ezer jelentkező kiértékelésével állították össze. Az Ethisphere többek között vizsgálja a vállalatok etikai szabályzatát, az esetleges peres-, illetve szabálysértési ügyeit, értékeli az innovációs törekvéseket és a fenntarthatóság érdekében tett lépéseket és tanulmányozza a vállalati vezetők, üzlettársak, beszállítók és ügyfelek nevezéseit.
 
“Mivel a vállalatok igyekeznek a versenyképességüket megtartani, így az etikus vállalatvezetés számukra jobb üzletmenetet is jelent. Az etikus vállalatok felismerték, hogy milyen fontos szerepet játszik az etikai szabályozás a vállalat szakmai hírneve szempontjából, ami kétségtelenül az egyik legértékesebb eszköze egy cégnek” – mondta Alex Brigham, az Ethisphere Institute igazgatója. “Ezúton gratulálunk a Jones Lang LaSalle-nak, amiért 2011-ben is a világ legetikusabb vállalatai között szerepel.”

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

100 - 120m²
2018. 05. 11.
10 - 50m²
2018. 04. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Budafoki út

Budafoki út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

R40 üzlethelység

Rákóczi u. 40.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 20 €/m²/hó+áfa

Virágbolt a pesterzsébeti temetőnél

Temető sor

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9.2 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Miskolc Corvin u. 7

Corvin utca 7

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső