A Jones Lang LaSalle új regionális üzletágat indít

A Jones Lang LaSalle új üzletággal, a vállalati pénzügyi tanácsadással egészíti ki a regionális tőkepiaci szolgáltatásait

A Jones Lang LaSalle bejelentette, hogy Rory Mepham vezetésével új üzletággal bővítette szolgáltatásai körét a közép-kelet európai régióban. Ez a döntés része a teljes EMEA régiót érintő stratégiának, mivel várhatóan ebben az üzletágban jelentős bevétellel számolhatnak a következő években. A varsóban székelő négyfős csapat lesz felelős a teljes közép-kelet európai régióért, a regionális tőkepiaci részleg részeként, melynek vezetője Tomasz Trzósło. A vállalati pénzügyi tanácsadó üzletág szolgáltatásai között említhetjük a tőke- és hitel tanácsadást, a vállalati összeolvadás és felvásárlás tanácsadást, a Real Estate Work Out (REWO) szolgáltatást, azaz a bankok és hitelnyújtó intézetek, illetve ingatlantulajdonosok számára nyújtott segítséget a problémás, már elavulttá váló ingatlanjaik ügyében.          

Rory Mepham már több, mint 10 éve a közép-kelet európai régióban él; a határokon átnyúló ügyleteken dolgozott. Több résztvevős tranzakciós struktúrát valósított meg a régióban; a privát szféra nemzetközi képviselőivel, bankokkal és pénzintézetekkel dolgozott együtt. Rory az RICS tagja, tanulmányait a University of Reading-en végezte, majd az egyesült királyságbeli Cranfield School of Management-en szerzett másoddiplomát.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

AREX fm - 1123 BUDAPEST, ALKOTÁS ÚT 15.

Alkotás út 15

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

Europeum

Blaha Lujza tér 3-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 99.99 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Viza utca AF3

Viza utca 9

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

Corvin Bevásárlóközpont

Futó u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső