A Jones Lang LaSalle új regionális üzletágat indít

A Jones Lang LaSalle új üzletággal, a vállalati pénzügyi tanácsadással egészíti ki a regionális tőkepiaci szolgáltatásait

A Jones Lang LaSalle bejelentette, hogy Rory Mepham vezetésével új üzletággal bővítette szolgáltatásai körét a közép-kelet európai régióban. Ez a döntés része a teljes EMEA régiót érintő stratégiának, mivel várhatóan ebben az üzletágban jelentős bevétellel számolhatnak a következő években. A varsóban székelő négyfős csapat lesz felelős a teljes közép-kelet európai régióért, a regionális tőkepiaci részleg részeként, melynek vezetője Tomasz Trzósło. A vállalati pénzügyi tanácsadó üzletág szolgáltatásai között említhetjük a tőke- és hitel tanácsadást, a vállalati összeolvadás és felvásárlás tanácsadást, a Real Estate Work Out (REWO) szolgáltatást, azaz a bankok és hitelnyújtó intézetek, illetve ingatlantulajdonosok számára nyújtott segítséget a problémás, már elavulttá váló ingatlanjaik ügyében.          

Rory Mepham már több, mint 10 éve a közép-kelet európai régióban él; a határokon átnyúló ügyleteken dolgozott. Több résztvevős tranzakciós struktúrát valósított meg a régióban; a privát szféra nemzetközi képviselőivel, bankokkal és pénzintézetekkel dolgozott együtt. Rory az RICS tagja, tanulmányait a University of Reading-en végezte, majd az egyesült királyságbeli Cranfield School of Management-en szerzett másoddiplomát.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Virágbolt a pesterzsébeti temetőnél

Temető sor

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9.2 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Macropolis

Arany János Tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

R40 üzlethelység

Rákóczi u. 40.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 20 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

AREX fm - 1123 BUDAPEST, ALKOTÁS ÚT 15.

Alkotás út 15

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső