A Jones Lang LaSalle új regionális üzletágat indít

A Jones Lang LaSalle új üzletággal, a vállalati pénzügyi tanácsadással egészíti ki a regionális tőkepiaci szolgáltatásait

A Jones Lang LaSalle bejelentette, hogy Rory Mepham vezetésével új üzletággal bővítette szolgáltatásai körét a közép-kelet európai régióban. Ez a döntés része a teljes EMEA régiót érintő stratégiának, mivel várhatóan ebben az üzletágban jelentős bevétellel számolhatnak a következő években. A varsóban székelő négyfős csapat lesz felelős a teljes közép-kelet európai régióért, a regionális tőkepiaci részleg részeként, melynek vezetője Tomasz Trzósło. A vállalati pénzügyi tanácsadó üzletág szolgáltatásai között említhetjük a tőke- és hitel tanácsadást, a vállalati összeolvadás és felvásárlás tanácsadást, a Real Estate Work Out (REWO) szolgáltatást, azaz a bankok és hitelnyújtó intézetek, illetve ingatlantulajdonosok számára nyújtott segítséget a problémás, már elavulttá váló ingatlanjaik ügyében.          

Rory Mepham már több, mint 10 éve a közép-kelet európai régióban él; a határokon átnyúló ügyleteken dolgozott. Több résztvevős tranzakciós struktúrát valósított meg a régióban; a privát szféra nemzetközi képviselőivel, bankokkal és pénzintézetekkel dolgozott együtt. Rory az RICS tagja, tanulmányait a University of Reading-en végezte, majd az egyesült királyságbeli Cranfield School of Management-en szerzett másoddiplomát.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Apor Vilmos tér 11-12.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 45 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

Prestige Towers

Meder u. 8.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 20 €/m²/hó+áfa

Zsigmond Ház

Zsigmond tér 10

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj14 - 0 €/m²/hó+áfa

Budafoki út

Budafoki út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső