A Kálvin Centerben nyitja meg egyedülálló bemutatótermét a GEOX

A prémium minőségű cipőiről és ruháiról ismert GEOX a GVA Robertson által képviselt Kálvin Centerben nyitja meg új, a közép-kelet-európai régióban egyedülálló bemutatótermét.

Nemcsak új üzleteket tervez Magyarországon a neves cipőkereskedelemmel foglalkozó cég, hanem hazánkban nyitja meg regionális központként funkcionáló bemutatótermét is. A vállalat korábban egy kisebb irodával rendelkezett, de a napokban megnyitja több mint 300 m2-es bemutatótermét és irodáját. A GEOX a jövőben innen irányítja a kelet-közép-európai régióba irányuló teljes kereskedelmét.

 

Az olasz érdekeltségű vállalatnak korábban nem volt bemutatóterme Magyarországon, de az új üzletnyitásokkal párhuzamosan felmerült az igény egy látványos és korszerű showroom megnyitására is, amelynél kulcskérdés volt a tökéletes helyszín megtalálása. Marco Sanavia, a területért felelős kereskedelmi és marketing manager következőképpen összegezte ezzel kapcsolatos véleményét: “A helyszín kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a bemutatóterem üzleteink közelében legyen, minden üzleti partnerünk számára jól megközelíthető, központi helyen.” A Kálvin Center ideális választás, mivel a Kálvin tér a város legkönnyebben megközelíthető és egyben legforgalmasabb csomópontja.

 

Mivel a bemutatóterem egyben regionális központ is, fontos szerepe volt a ténynek, hogy a Kálvin Center környékén rengeteg magas szolgáltatást nyújtó szálloda és étterem található, a repülőtér pedig könnyen megközelíthető. Az irodaház történelmi környezete tovább fokozza a helyszín értékét. A felső szintekről csodás panoráma nyílik a Budai-hegyekre és a nyüzsgő városra, a Múzeum utcai oldalon a pedig a Múzeum csendes kertjére.  

 

A ház modern stílusával színesíti a környék látképét, a téren találkozik több évszázad építészeti hagyománya. Az „A” kategóriás irodaház tulajdonosai folyamatosan újítanak, keresik azokat a technológia megoldásokat, amely - a nemzetközi trendeknek megfelelően - környezettudatosabbá teszik az épületet. Ezek közül a mélygarázsban már megvalósult az elektromos biciklik feltöltésére is alkalmas biciklitároló. A központi recepció üvegcsarnokát és üveghomlokzatát a legújabb technológiájú hővédő fóliával látták el, aminek köszönhetően csökkent az energia-felhasználás és a CO2 kibocsátás, ezáltal a környezet védelme mellett az üzemeltetési költség is alacsonyabb.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

400 - 2500m²
2020. 02. 22.
400 - 1000m²
2020. 02. 22.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

M1 Outlet Center

Outlet-City

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 40 €/m²/hó+áfa

Szépség szalon

Dózsa György tér 1/a

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 0 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Győr Interspar

Fehérvári út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső