A Prologis személyre szabott létesítményt fejleszt a TOMRA részére

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy 15 éves megállapodást kötött a TOMRA vállalattal, amelynek tárgya egy 13 900 négyzetméteres, személyre szabott létesítmény a Prologis Park Bratislava területén. Az építkezés várhatóan 2014 első negyedévében kezdődik meg.

A szlovákiai központú TOMRA Sorting, amely norvégiai anyavállalata, a TOMRA Systems ASA tulajdonában áll, szenzoralapú válogató, hámozó, és folyamatelemző technológiákat hoz létre a friss- és feldolgozott-élelmiszer ipar részére. A vállalat a létesítményt gépek összeállítására fogja használni, olyan ügyfelek részére, mint a Pepsico, a McCain vagy a Wendt and Lamb Weston Boardman. Elkészülése után az új épületben körülbelül 180 TOMRA alkalmazott dolgozik majd.

 

A létesítmény szokásos kiépítésén túl helyet kap majd egy daru, sínek, két belső dokkoló oldalsó rakodáshoz, több, a tető 10%-át kitevő tetőablak, sűrített levegő elosztó hálózat, és egy külső előtető is.

 

„Örömmel támogatjuk a TOMRA növekedését ennek a korszerű gyártócsarnoknak a felépítésével” – mondta Ben Bannatyne, a Prologis közép- és kelet-európai ügyvezetője. „A vállalat Igényeinek azonosítása után olyan ajánlatot tudtunk összeállítani, amely egy kiváló helyszínt kombinál személyre szabott megoldásokkal, minőségi kivitelben.”

 

A Prologis Park Bratislava jelenlegi hét épületében több mint 208 000 négyzetméter disztribúciós terület található, az új létesítmény azonban a park összes kiadható területét 222 000 négyzetméterre növeli.

 

A park a pozsonyi városközponttól 24 kilométerre keletre fekszik, két kilométerre Senec-től, és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől, ideális helyszínen a hazai és nemzetközi logisztikai műveletekhez. A park közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a D1-es autópálya első kijáratához (Bratislava – Zilina – Tatry), és a négyes európai folyosóhoz Trnava felé.

 

A Prologis vezető ipari-terület szolgáltató Szlovákiában, három parkja 430 000 négyzetméter területet foglal magában Pozsonyban (Senec), Galanta-ban (Gan) és Nove Mesto-ban (2013. szeptember 30-i adatok szerint).

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

300 - 2000m²
2021. 01. 16.
300 - 600m²
2020. 11. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Andrássy úti üzlethelyiség

Andrássy út 40-42.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj45 - 60 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Soroksár

Bevásárló u. 8. (Auchan Soroksár)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Miskolc Corvin u. 7

Corvin utca 7

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Apor Vilmos tér 11-12.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 45 €/m²/hó+áfa

BKS Üzletház

Őszike u. 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

Zala Park

Balatoni út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső