A Volvo a Jones Lang LaSalle-t választotta

A Jones Lang LaSalle bejelentette, hogy globális keret-megállapodást kötött a Volvo Corporation-nel (VCC) vállalati ingatlan tanácsadásra beleértve a kereséseket, tárgyalásokat, újratárgyalásokat, értékesítéseket, értékbecsléseket, eladásokat és felvásárlásokat

Marie Cronström, a Jones Lang LaSalle Svédország Vállalati Megoldások részlegének vezetője így nyilatkozott: “A Jones Lang LaSalle Vállalati Megoldások csapata Svédországban az elmúlt 18 hónap során szorosan együttműködött a Volvo Cars Corporation csapatával. Büszkék vagyunk arra, hogy a két cég közötti, meglévő kapcsolatot tovább építhettük, és nagyon várjuk a közös munkát, hogy fejleszthessük a VCC meglévő ingatlan portfólióját, beleértve mind a bérelt, mind a saját tulajdonban lévő ingatlanokat szerte a világon.”


Vincent Lottefier, a Jones Lang LaSalle EMEA Vállalati Megoldások vezérigazgatója hozzátette:
"Nagyon örülök, hogy minket választott a Volvo Cars Corporation, hogy globális szinten nyújtsunk széleskörű ingatlan tanácsadást. A nagyvállalatok számára állandó kihívást jelent ingatlan portfóliójuk felülvizsgálata és kezelése, melyek során megbizonyosodhatnak afelől, hogy portfóliójuk minden szempontból illeszkedik üzleti stratégiájukba. Az ilyen típusú megállapodások, ahol az ügyfél egy külső szakértőt bíz meg sokrétegű szolgáltatás elvégzésére, egyre gyakoribbá válnak. Ha az ügyfél egyetlen céggel dolgozik, akkor az gyors elérést biztosít számára számos szakemberhez egy fedél alatt. Ez több szempontból is hatékony és erős kapcsolatokat tud generálni, ami elengedhetetlen, amikor a világ gazdaságai és piacai ilyen ütemben fejlődnek.”

 

Európában a Jones Lang LaSalle és a VCC jelenleg Belgiumban, Svédországban és az Egyesült Királyságban dolgozik ingatlan projekten. További projektek folyamatban vannak Észak-Amerikában és Japánban, amelyeket 2012 során még továbbiak követnek szerte a világon.
 

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Tatabánya üzlethelyiség

Ságvári út 49.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Soroksár

Bevásárló u. 8. (Auchan Soroksár)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső