A figyelem kereszttűzében a Sió Pláza

„Válság van.”- halljuk nap, mint a nap az unalomig ismételt frázist. Sorra jönnek a negatív hangulatú jelentések, védekező mechanizmusként már akaratlanul is kondicionáljuk magunkat a negatív hírekre, pedig akadnak kis országunkban pozitív ellenpéldák is.

A siófoki városvezetés –tekintetbe véve jelen gazdasági körülményeinket - nagy feladatra vállalkozott, amikor elhatározta, hogy többéves városfejlesztési terv keretében a város belső tereit és területeit újítja fel.  Siófok központjában az Erste Ingatlan Kft. kivitelezésében modern bevásárlóközpont épül, amely a maga mintegy 10 ezer négyzetméter alapterületével a balatoni régió legkorszerűbb, minden vásárlói igényt kielégítő komplexuma lesz. „Óriási az érdeklődés a SIÓ Pláza iránt. - kezdte Csókás Katalin, a GVA Robertson vezető tanácsadója beszámolóját. - Olyan neves márkák után, mint a Deichmann, Drogerie Markt, és Alexandra most a svéd tulajdonú, minőségi divatmárkákat forgalmazó H&M is a Balaton első modern bevásárlóközpontját választotta.

 

Lori Orosan, a H&M magyarországi terjeszkedési menedzsere így nyilatkozott arról miért is esett választásuk a SIÓ Plázára: ".    Úgy gondoljuk, hogy a Sió Plaza, mind elhelyezkedésében mind pedig egyéb adottságaiban megfelelő helyszín arra, hogy a termékeinkhez még többen hozzájuthassanak, és megismerhessék cégünk kínálatát, hiszen a balatoni régió igen fontos központja Siófok. A 2012 júniusában nyitó bevásárlóközpontban két szinten, több mint 1000 nm-en leszünk jelen.”

 

A projekt elindítása előtt a beruházó, Erste Ingatlan Kft. piackutatást végeztetett, amely alapján kiderült, hogy nagy igény mutatkozik a Balaton környékén a jó minőségű, reális áron kapható termékekre.  Így a bérlői mix összeállításánál különös figyelmet fordítottak arra, hogy ezek a fogyasztói elvárások teljesüljenek. A piackutatás során a válaszadók nagy százaléka név szerint kiemelte a H&M termékeit, így külön öröm, hogy júniustól megvalósulhat az érdeklődők és a svéd vállalat egymásra találása.  

 

A bérlőjelöltek mellett a helyi lakosság részéről is nagy az érdeklődés. A pláza nemcsak a siófokiaknak, hanem a város vonzáskörzetében élőknek, és a nyári szezonban turisták tízezreinek biztosít bevásárlási, szórakozási és nem utolsó sorban munkalehetőséget. Az épület funkcionalitása mellett Somogyi Csaba, az Erste Ingatlan Kft ügyvezetője arra is felhívja a figyelmet, hogy a Sió Pláza a város arculatának meghatározó elemeként, közösségi térként is funkcionál majd. Nem csupán üzletek sora, hanem központi fekvésének köszönhetően ikonikus találkozási pont. A SIÓ Pláza idén júniusban nyitja meg hivatalosan kapuit, a neves divatmárkák mellett, kéttermes 3D mozi, éttermek és kávézó várja majd az érdeklődőket. A város, a szezonalitást kikerülve így nemcsak nyáron lehet méltó a Balaton fővárosa címre, hanem egész évben áll a nagyközönség rendelkezésére.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

80 - 120m²
2018. 01. 10.
25 - 40m²
2018. 01. 10.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Kálvin tér

Kálvin tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj64 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet_Bemutatóterem és raktár

Kinizsi Pál utca 29

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7.5 - 10 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső