Az 1-es villamosvonal felújítója az M3BC-be költözik

Az Ablon Group Hungária körúti irodakomplexuma októbertől köszöntheti új bérlőjét, a Colas Alterra Zrt. építőipari vállalatot, mely 435 négyzetméter irodaterületre írt alá bérleti szerződést az M3 Business Center irodaházban. A tranzakció a DTZ ingatlan tanácsadó közreműködésével jött létre.

Az M3BC irodaház az M3-as autópálya bevezető szakaszánál a Hungária körút sarkán áll.  Kitűnő közúti és tömegközlekedési kapcsolatai ez esetben is különös jelentőséggel bírtak. Míg a korábban felújított „A „ épület jól cellázható, hagyományosabb, 150-1000 négyzetméterig osztható irodaszintekkel rendelkezik, addig a 2008-ban átadott 6 emeletes „B” fázis modern, világos, impozánsan tágas egyterű irodák kialakítására is lehetőséget nyújt.

 

E kettős fejlesztési koncepció következtében a két épület összességében sokrétű, komplex irodai elképzelések kapcsán is alternatívát nyújt azon cégek részére, akik a Városliget mellett, a belvárostól néhány metrómegállónyira, az M3-as autópálya és a külső körút mentén keresnek irodájuk számára alkalmas helyszínt. Az épülethez óriási, 350 férőhelyes felszíni és mélygarázsi parkoló tartozik.

 

A tranzakció kapcsán az új irodába a Hungária körúti villamosvonal felújításával megbízott Colas Alterra Zrt. és A-HÍD Zrt. projekt csapata költözik.  Első ütemben a Bécsi út és a Lehel utca között teljesen újjáépül a pályaszerkezet, megszűnik a sebességkorlátozás, átépülnek a megállóhelyek, megújulnak az áramellátó és a jelző berendezési rendszerek.

 

„Sikeres időszaknak örülhetünk zuglói fejlesztésünk kapcsán, mely hamarosan újabb tranzakciókkal bizonyítja, hogy az észak-pesti régió fontos irodai szereplője. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb piacvezető céggel bővül bérlőink tábora, az első pillanattól érződött, hogy jó partneri viszony és gördülékeny együttműködés alakul ki a Colas Alterra Zrt. és az Ablon között.”-fejtette ki Lovro Adrienn, az Ablon Kft ügyvezető igazgatója.

 

„Örülünk, hogy egy újabb tranzakcióval járulhattunk hozzá az M3 Business Center nettó bérbeadásának biztató növekedéséhez(...). A külső körúton a piaci átlaghoz képest is magas az üres területek aránya, a teljes iroda állomány több mint 25%-a vár bérlőre”– mondta Püschl Nikolett, a DTZ vezető ingatlan-tanácsadója.

Forrás: DTZ
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Macropolis

Arany János Tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső