Az Ericsson megújította szerződését és terjeszkedik a Science Parkban

Az Ericsson Magyarország megújította szerződését és növelte területeit a Science Park irodaházban, így 14,500 m²-t foglal el. Idén eddig ez a legnagyobb nem banki bérleti tranzakció Budapesten.

Az Ericsson Magyarország az egyik legnagyobb telekommunikációs és IT kutató, szoftver és hardver fejlesztő cég az országban. 2010-ben a cég kutatás és fejlesztés elhivatottságát  további munkaerővel erősítette, így több, mint 1000 főt foglalkoztat.  A Science Park 2002-es átadása óta a  nagyobb bérlőnek számítanak – az ingatlan fekvése és az egyetemekhez való közelsége döntő szerepet játszik abban, hogy továbbra is maradnak.

A King Sturge javaslatára és a tulajdonos, az Aviva támogatásával, az Ericsson ‘blend and extend’ megállapodást kötött a már meglévő területeikre, a továbbiakkat pedig ahogy felszabadulnak foglalják el, kifejezvén hosszú távű elkötelezettségüket ez épület felé.

Az Aviva nagyon elégedett az Ericsson döntésével, hiszen a verseny nagyon kiélezett volt tekintve a bérlő kilétét és a bérelni kívánt terület nagyságát is.

Nagyra értékeljük, hogy az Ericsson elkötelezettségét az épület felé és együttműködését velünk. – tette hozzá Ian Woodlock, az Aviva Fund Asset Managere.

A King Sturge felel számos Aviva Investors Central European Fund ingatlanjainak bérbeadásáért és üzemeltetéséért, melyek közül a Science Park kiemelt jelentőségű.

Forrás: King Sturge Kft.
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

12 - 60m²
2018. 08. 28.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Buy-Way Dunakeszi

Nádas u. 8. (Auchan Tópart)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Agria Park

Törvényház u. 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

ETO Park Élményközpont

Nagysándor József utca 31.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

BKS Üzletház

Őszike u. 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső