CA Immo: 2011. január 1-jén befejeződött az Europolis AG felvásárlása

A CA Immo ma bejelentette, hogy lezárta az Europolis AG felvásárlását, amivel jelentősen erősíti jelenlétét a közép-kelet-európai és dél-kelet-európai térségben. A két ingatlanbefektetési cég egyesülésével a régió egyik legnagyobb társasága jön létre, amely Magyarországon közel 400 millió eurónyi ingatlanvagyonnal rendelkezik. Az egyesült társaság magyarországi ügyvezetője Gulyás Ede.

A körülbelül 1,5 milliárd euró értékű ingatlanvagyonnal rendelkező ingatlancég, az Europolis 1990 óta tevékenykedik a KKE/DKE régióban. 2011. január 1-jei hatállyal az Europolis a Közép-Európában működő CA Immo Csoport részévé vált. Magyarország több éve a Csoport egyik elsődleges piacának számít. Az Europolist is figyelembe véve, a CA Immo Csoport magyarországi ingatlanvagyona 400 millió euró környékére tehető. Ez a magyar vagyon hosszú távon is a portfolió része marad, esetleg tovább bővül. Az Europolis és a CA Immo kelet-európai regionális irodái 2011 áprilisáig összevonásra kerülnek, így ettől a ponttól a régióban a Csoport minden üzleti tevékenysége a CA Immo márkanév alatt folyik majd. A CA Immo Real Estate Management Hungary az a helyi leányvállalat, amely 2011 áprilisától a magas nívójú (kilenc irodai ingatlanból, két budapesti logisztikai parkból és egy szakosodott győri kiskereskedelmi központból álló) magyarországi eszközállomány felügyeletének felelőse lesz. Az újonnan létrehozott leányvállalat égisze alatt egyesül az Europolis Real Estate Asset Management GmbH (EREAM) és a Casa Property Kft. szakértelme, mely utóbbi sok éven át sikeresen tevékenykedett az ingatlankezelés területén. Az újonnan létrehozott vállalat élén Gulyás Ede áll majd.

Dr. Bruno Ettenauer, a CA Immo vezérigazgatója szerint: „Az Europolis felvásárlása lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk pozíciónkat Közép-Európa egyik vezető ingatlancégeként, és hosszú távon emeljük presztízsünket a kulcsfontosságú magyar piacon.”


Gulyás Ede, a CA Immo Real Estate Management Hungary vezetője a következőket mondja: „Az EREAM és a Casa Property összeolvadásával egy zászló alá csoportosítjuk szakértelmünket annak érdekében, hogy a jövőben még fontosabb szereplővé váljunk a magyar piacon. Ez a szinergia előnyökkel jár mind vállalatunk, mind ingatlanjaink bérlői számára. Az a legjobb módja számunkra, hogy erősítsük jelenlétünket a magyar piacon, ha egy pénzügyileg stabil, nemzetközi csoport tagjai vagyunk.”

CA Immo
 

Forrás: Cafe PR
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

6 - 10m²
2018. 02. 02.
100 - 200m²
2018. 01. 31.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Buy-Way Soroksár

Bevásárló u. 8. (Auchan Soroksár)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

Viza utca AF3

Viza utca 9

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Budapest, Király utca 52

Király utca 52

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső