Chikán Attila lett az MLBKT elnöke

A logisztika.com tájékoztatást adott arról, hogy a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnökévé választották Chikán Attila egyetemi tanárt, a társelnöki pozíciót Báthory Zsuzsanna, a Robert Bosch Elektronika Kft. projektvezetője tölti be.

Az MLBKT korábbi elnöksége két évvel ezelőtt kezdett hozzá a megújulás jegyében a 2014 utáni időszak stratégiájának elkészítéséhez. A közgyűlés – a megújulási folyamat részeként – március 4-én új vezetőket választott a nonprofit szervezet élére. A 15 fős elnökség első ülésén maga közül választotta meg az elnököt és a társelnököt március 17-én.
 
MLBKT„Véleményem szerint az MLBKT az ország egyik legsikeresebb szakmai szervezete, de a környezet és a szakma változásai olyan gyorsak, hogy igénylik a stratégia gyakori átgondolását. Erre a feladatra kapott megbízást az új elnökség. Megtisztelő számomra, hogy megválasztottak az MLBKT elnökének, fő feladatomnak a változás levezénylését tekintem, amelyben nagy segítség lesz Báthory Zsuzsanna, aki társelnökként támogatja az előttünk álló munkát.” – mondta megválasztását követően Chikán Attila.
 
Báthory Zsuzsanna társelnök, aki korábban az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjeként is dolgozott elmondta: új megbízatásában a korábbi elnökségben megszilárdított értékekre alapozottan, de a megújulást és további erősödést szorgalmazva szeretné elősegíteni a szervezet sikeres működését, főként koordinációs feladatokat vállalva a jövőben.
Forrás: Logisztika.com
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

300 - 2000m²
2021. 01. 16.
300 - 600m²
2020. 11. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

R40 üzlethelység

Rákóczi u. 40.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 20 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Viza utca BF4

Viza utca 9.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj11.92 - 0 €/m²/hó+áfa

Family Center Mohács

Pécsi út 61.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 10 €/m²/hó+áfa

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső