Díjat nyert a Jones Lang LaSalle

Február 9-én Varsóban a Jones Lang LaSalle (JLL) nyerte az Europaproperty CEE Retail Real Estate Awards díjátadó gáláján a legjobb regionális kiskereskedelmi ügynökségnek járó díjat (CEE Retail Agency of the Year 2011).

A díjat egy 36 tagból álló szakmai zsűri ítélte a JLL-nek. A zsűriben a közép-kelet európai régióban aktív fejlesztők, bérbeadók, bankok és bérlők képviseltették magukat. A Jones Lang LaSalle már harmadszorra nyerte el ezt a díjat, amely ékes bizonyítéka a cég folyamatos regionális piacvezető teljesítményének a kiskereskedelmi bérbeadási piacon.    

Beatrice Mouton, a Jones Lang LaSalle regionális kiskereskedelmi bérbeadási vezetője elmondta: “Ez a díj nem csak a szakma elismerése és bizonyítéka a vállalatunk professzionális, kreatív és lelkes kiskereskedelmi bérbeadó csapatai számára, hanem a bennünket támogató kollégáink, a kiskereskedelmi piackutatás, az értékbecslés, a tőkepiaci- és ingatlankezelési részlegeink számára is elismerés. Ezt a díjat a regionális ügyfeleinkkel is szeretnénk megosztani, megköszönni nekik a hűséget, a bizalmat és az elmúlt 20 év során a belénk vetett hitet. A mi sikerünk az ő sikerük is egyben.”     

John Duckworth, a Jones Lang LaSalle közép- és délkelet európai régiójának igazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk a díjnak, ami a regionális kiskereskedelmi bérbeadó csapatok elkötelezett és kitűnő szakmai teljesítményének bizonysága, külön elismerés a részlegvezetőknek: Lengyelországban Anna Wysocka-nak, Magyarországon Pál Erikának, Romániában Roxana Stanciulescu-nak, és mindannyiuk regionális vezetőjének, a prágai irodában dolgozó Meatrice Mouton-nak. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a kihívásokkal és gazdasági nehézségekkel teli három év során az ügyfeleink elismerték és díjazták azt a kemény csapatmunkát, amit nyújtottunk számukra.”

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Párkány utca DF2

Párkány utca 8

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj16 - 0 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Dunakeszi

Nádas u. 8. (Auchan Tópart)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Óbuda - Kecske köz

Kecske köz

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 0 €/m²/hó+áfa

Savoya Park Bevásárlóközpont

Hunyadi János út 19.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj14 - 22 €/m²/hó+áfa

Párkány utca DF3

Párkány utca 8.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET









Üzlet kereső