Díjat nyert a Jones Lang LaSalle

Február 9-én Varsóban a Jones Lang LaSalle (JLL) nyerte az Europaproperty CEE Retail Real Estate Awards díjátadó gáláján a legjobb regionális kiskereskedelmi ügynökségnek járó díjat (CEE Retail Agency of the Year 2011).

A díjat egy 36 tagból álló szakmai zsűri ítélte a JLL-nek. A zsűriben a közép-kelet európai régióban aktív fejlesztők, bérbeadók, bankok és bérlők képviseltették magukat. A Jones Lang LaSalle már harmadszorra nyerte el ezt a díjat, amely ékes bizonyítéka a cég folyamatos regionális piacvezető teljesítményének a kiskereskedelmi bérbeadási piacon.    

Beatrice Mouton, a Jones Lang LaSalle regionális kiskereskedelmi bérbeadási vezetője elmondta: “Ez a díj nem csak a szakma elismerése és bizonyítéka a vállalatunk professzionális, kreatív és lelkes kiskereskedelmi bérbeadó csapatai számára, hanem a bennünket támogató kollégáink, a kiskereskedelmi piackutatás, az értékbecslés, a tőkepiaci- és ingatlankezelési részlegeink számára is elismerés. Ezt a díjat a regionális ügyfeleinkkel is szeretnénk megosztani, megköszönni nekik a hűséget, a bizalmat és az elmúlt 20 év során a belénk vetett hitet. A mi sikerünk az ő sikerük is egyben.”     

John Duckworth, a Jones Lang LaSalle közép- és délkelet európai régiójának igazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk a díjnak, ami a regionális kiskereskedelmi bérbeadó csapatok elkötelezett és kitűnő szakmai teljesítményének bizonysága, külön elismerés a részlegvezetőknek: Lengyelországban Anna Wysocka-nak, Magyarországon Pál Erikának, Romániában Roxana Stanciulescu-nak, és mindannyiuk regionális vezetőjének, a prágai irodában dolgozó Meatrice Mouton-nak. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a kihívásokkal és gazdasági nehézségekkel teli három év során az ügyfeleink elismerték és díjazták azt a kemény csapatmunkát, amit nyújtottunk számukra.”

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Párkány utca DF2

Párkány utca 8

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj16 - 0 €/m²/hó+áfa

Újbuda Tóváros-Kereskedelmi Központ

Kánai út 3. - Újbuda Tóváros-Kereskedelmi központ

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 8 €/m²/hó+áfa

Europeum

Blaha Lujza tér 3-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 99.99 €/m²/hó+áfa

Kálvin tér

Kálvin tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj64 - 0 €/m²/hó+áfa

Blaha Lujza térnél

József krt.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj21 - 0 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET









Üzlet kereső