Elkészült a Teleki tér

A 160 millió forintos beruházás Európai Uniós támogatásból készült el. A közterület megújítása idén áprilisban kezdődött el a Magdolna Negyed Program részeként.

Teleki térA tér parkjának megtervezésébe a helyi lakosokat is bevonták, közösen döntöttek például a funkcióról, a játékokról, a burkolatokról és a közvilágításról.  Kocsis Máté polgármester a közös tervezés után azt várja, hogy a teret közösen is óvják meg az ott élők. A továbbiakban a társasházakra fordítják a legnagyobb figyelmet.    
 

A Teleki téri parkot körbekerítették, megújították a közösségi találkozóhelyet és a színpad körüli területet. Az új díszkertek mellett kutyafuttatókat is kialakítottak, ivókutat és hulladékgyűjtőket szereltek fel. A tér rehabilitációja után a zöldfelületek nagysága eléri az egy hektárt, ami a terület több mint 70 százaléka.


A Népszínház utca és a Teleki László tér 25. előtti térrészen három bronzszobrot állítottak fel: gróf Teleki László, egy ószeres és egy lámpagyújtó szobra teszi színesebbé mostantól a közterületet Józsefvárosban.

Forrás: MTI
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Csaba Center

Andrássy út 37-43.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet_Bemutatóterem és raktár

Kinizsi Pál utca 29

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7.5 - 10 €/m²/hó+áfa

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső