Europolis Park Budapest Aerozone

Europolis Park Budapest Aerozone – Mind a 3 legnagyobb ground handling cég az Europolis Park Budapest Aerozone-t választotta.

Az ősz folyamán a Celebi is bérleti szerződést kötött az Aerozone-on és ezzel a 3 legnagyobb ground handling cég az Aerozone-on folytatja tevékenységét. Az Aerozone teljeskörűen kiszolgálja a reptér közelségét igénylő nemzetközi és magyar vállalatokat. A park 98%-os bérbeadottságnak örvend és a jól bevezetett piaci pozícióját évek óta tartja.

 

Europolis Park Budapest Aerozone- Elégedett az Expeditors az Aerozone-nal

Másfélszeresére bővült az Expeditors az Europolis Park Budapest Aerozone-ban. Az Expeditors szinte elsőként választotta az Aerozone-t  2002-ben. Azóta folyamatos bővüléssel és hosszabbítással jelzi elégedettségét a parkban.  „Nagy elismerés számunkra, hogy a park egyik legnagyobb bérlője ilyen régóta elismeri szolgáltatásainkat és hosszútávon az Aerozone-ban gondolkozik.  Bízunk benne, hogy a régi bérlőink elégedettségi szintjét az új bérlőinknél is bizonyítani tudjuk”- jegyezte meg Széll Csaba, az Europolis ügyvezető igazgatója.

 

Infopark A- Bővülés az Infopark A épületben

Az Infopark A épületében tovább bővült az épület legnagyobb bérlője. A nemzetközi IT cég újabb területekre kötelezte el magát az épületben. Az Infopark A épület teljeskörűen kiszolgálja a vállalatot illetve annak, ügyfeleinek igényét. Ezzel az épület telitettsége 80%-osra nőtt, mely igen jó hír ismerve a dél-budai al-piacon versengő épületek telítettségi mutatóit.

Forrás: Europolis
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

Lőrinc Piac

Balassa Bálint u 2-10.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj17 - 0 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

Virágbolt a pesterzsébeti temetőnél

Temető sor

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9.2 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső