Folytatódik a költözési hullám - Négy új bérlő az Office Gardenben

Már a tavalyi év végén érezhető volt az irodapiac élénkülése: az utolsó negyedévben sok cég költözött új irodába. Ez a folyamat folytatódni látszik az év első hónapjában is: a GVA Robertson által képviselt Office Garden I-ben újabb négy bérlő írt alá bérleti szerződést összesen több mint 1000 m2-re. Ezzel az irodaház kihasználtsága elérte a 80 %-ot.

"A bérlők egyrészt költségcsökkentési megfontolásból hatékonyabb irodakialakítású házakat keresnek, másrészről pedig még erős pozícióban vannak az irodabérleti piacon, ezért előnyös feltételekkel bérelhetnek maguknak területeket.   Ahogy már 2010 második felében is látható volt egyre kevesebb új irodaterület kerül átadásra, fokozatosan megkezdődik a túlkínálat felszívása.  A jó lokációjú, a XXI. századi követelményeknek megfelelő magas műszaki minőségű irodaházak hamarosan megtelnek.” – mondta el Papp Róbert a GVA Robertson nemzetközi ingatlan tanácsadó cég irodai részlegének vezetője

A Sió–Eckes Kft, Magyarország vezető gyümölcslé gyártója,  budapesti  központja helyszínéül az Office Gardent választotta.  A cég számára  a lokáció különösen kedvező, hiszen  a közeli autópályán a siófoki központ rövid idő alatt elérhető.  A döntésben fontos szerepet játszott az iroda magas színvonalú  és kiemelten környezettudatos kialakítása.

Az SAP rendszerekhez kapcsolódó tanácsadással és üzemeltetéssel foglalkozó Lupus Consulting Kft.  számára fontos szerepet játszott a lokáció, illetve a rugalmasság mind a kialakításban mind pedig a bővülési lehetőségekben.

A HairCare Professionals Kft., mely a Procter and Gamble cég professzionális üzletágának kizárólagos magyarországi disztribútora, a Wella, Londa valamint a System Professional márkákat forgalmazza a hazai fodrászüzletek és továbbértékesítő nagykereskedők felé, a XI. kerületi raktáruk közelében keresett  megfelelő irodát. Az irodaház hatékonysága miatt  a cég ugyanannyi dolgozóval kisebb területen elfér az Office Gardenben,  mint más épületekben.

A digitális térképeket készítő  NAVTEQ-nek korábban is a XI. kerületben volt az irodája, s itt kerestek új lehetőségeket. Őket az irodaház minősége győzte meg. Az ügyfél bemutatását  a Colliers International végezte.

Az Office Garden Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környezetében, a XI. kerületben a Duna-parthoz közel, a Szerémi-Budafoki út által határolt tömbben található. A közel 70.000 négyzetméteres fejlesztés első épülete az Office Garden I. irodaház. Az egyedülálló energiatakarékos technológiáknak köszönhetően az épület piaci árakhoz képest átlagosan 30%-kal kisebb üzemeltetési költséget biztosít bérlőinek. Az Office Garden mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető,  az 1-es villamos vonalának Fehérvári útig való meghosszabbításával ez tovább fog javulni.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

12 - 60m²
2018. 08. 28.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Andrássy úti üzlethelyiség

Andrássy út 40-42.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj45 - 60 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Tatabánya üzlethelyiség

Ságvári út 49.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső