Jogerőre emelkedett a Váci Corner Offices módosított építési engedélye

Kézhez kapta a jogerős módosított építési engedélyt a HB Reavis Csoport, így megállás nélkül folytatódhat a Váci Corner Offices építése, amelynek földmunkáit másfél hónappal ezelőtt, még az eredeti tervek alapján kezdték meg.

A Váci úti irodafolyosón – közvetlenül a Forgách utcai metrómegálló kijáratánál – épülő „A” kategóriás irodaházba az első bérlők a terveknek megfelelően 2014 második negyedévében beköltözhetnek. A Váci Corner Offices összesen 21.100 m² bruttó bérbe adható területtel rendelkezik majd.

„Az elmúlt hónapokban az épületet jelentősen átterveztük, amely munka eredményeként kiemelkedően hatékony tereket tudunk kialakítani jövőbeni bérlőink számára. Ügyfeleink ennek köszönhetően akár 15 százalékkal is csökkenthetik a bérelt területük nagyságát, így racionalizálva költségeiket. Az irodaház fenntarthatósága mellett nagy hangsúlyt fektettünk a zöld környezet megteremtésére is” – mondta el Radnóty Zoltán, a beruházó HB Reavis Csoport magyarországi ügyvezetője. A HB Reavis Csoport magasra tette a mércét a környezettudatosság terén is, amikor a BREEAM Excellent minősítés megszerzését tűzte ki céljául.

 

A HB Reavis Csoport a régió egyik vezető ingatlanfejlesztője; 1993-as alapítása óta összesen több mint 800 millió euró értékben fejlesztett ingatlant a régió országaiban. A szlovákiai központú vállalatcsoportnak a Váci Corner Offices az első magyarországi projektje, amelyet idén tavasszal vásárolt meg. A Szász László, Ybl-díjas építész által tervezett épület várhatóan 19.460 m² bruttó bérbe adható irodaterülettel, 1.640 m² földszinti üzlethelyiséggel és étteremmel rendelkezik majd, melyeknek közvetlen kertkapcsolata is lesz. A mélygarázsban a kerékpár és a robogó tárolók mellett több mint 350 autó számára lesz parkolóhely, amelyek között a tervek szerint helyet kap majd néhány elektromosautó-töltőállomás is.

 

„Az önkormányzattal, valamint a szomszédos lakóközösségekkel kötött új megállapodásaink értelmében bővítettük az épület környezetével kapcsolatos korábbi vállalásokat is – hangsúlyozta Radnóty Zoltán. – Az épület előtt található közterület és a közvilágítás felújításán túl további 80 százalékkal, összesen 50 darabra növeltük az épület köré elültetni tervezett fák számát.”

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

300 - 2000m²
2021. 01. 16.
300 - 600m²
2020. 11. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Óbuda - Kecske köz

Kecske köz

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 0 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet_Bemutatóterem és raktár

Kinizsi Pál utca 29

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7.5 - 10 €/m²/hó+áfa

Mozsár Trade Center - üzletek

Mozsár u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Home Center üzlethelyiségek

Pesti út 237 E,F

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső