Kizárólagos bérbeadói megbízást kapott a Jones Lang LaSalle

A CIB Csoport érdekeltségébe tartozó Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt. a nemzetközi ingatlan-szaktanácsadó Jones Lang LaSalle-t bízta meg a tulajdonában álló Buda Square irodaház kizárólagos bérbeadásával. Az Óbudán lévő irodaházat a közeljövőben részlegesen felújítják, a közös területeket átalakítják.

Az irodaház 17 600 m2 "A" kategóriás irodaterülettel rendelkezik, melyből jelenleg 5 emelet magasan 11 500 m2 bérelhető. Az irodaház 1995-ben épült és az évek során nagy népszerűséget élvezett a bérlők körében, hiszen a hangulatos Óbuda szívében található, mindössze 10 percnyire a belvárostól. A III. kerület ikonikus irodaháza 2012 második felében új belső arculatot kap; a tulajdonos nagy hangsúlyt fektet az közös területek átalakítására, a központi lobby modern arculata vonzóbb munkakörnyezetet biztosít a bérlők és ügyfeleik számára. Ezzel párhuzamosan gépészeti felújítások is megkezdődnek, melynek keretén belül megvalósul a mai "A" kategóriás irodaházakban elvárható megfelelő gépészeti modernizálás.

Az épület környékén számos szolgáltatás található, amely segíti a bérlők mindennapjait, valamint az irodaházban autómosó, étterem, kávézó és egy bankfiók is üzemel. A legnagyobb bérlő a Geoholding Zrt., melynek cégcsoportjában többek között a Geomédia Kiadó Zrt., a Geopen Könyvkiadó Kft. és a Mezőgazda Kiadó Kft. is szerepel.

A Jones Lang LaSalle közreműködésével a közelmúltban költözött be az irodaházba a Világi-Hajdu Ügyvédi Iroda 300 m2-es irodaterületre. A költözés előtt két külön irodájuk volt Budapesten és az irodaház keresésük során a főbb szempontok között szerepelt a jó megközelíthetőség, tömegközlekedés és a flexibilis kondíciók, melyet a Recovery Zrt. biztosítani tudott a bérleti szerződés tárgyalása során.
Dr. Hajdu Krisztina, a Világi-Hajdu Ügyvédi Iroda vezetője elmondta: „A Jones Lang LaSalle szakmai segítségével olyan irodahelyiséget sikerült találni, ami az ügyvédi iroda szakmai és emberi szempontú elvárásait maximálisan kielégíti, bízom benne, hogy a Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt.-vel hosszú távon sikeres együttműködés alapjait raktuk le a bérleti szerződés aláírásával.”

Hamish White, a Recovery Zrt. egyéb ingatlangazdálkodási vezetőjehozzátette: „A Jones Lang LaSalle már a megállapodásunkat megelőzően segítette a Buda Square irodaház bérbeadását és azóta is több potenciális bérlőt mutatott be az épületbe. Bízunk abban, hogy a közeli felújítások, illetve a Jones Lang LaSalle-lal történő együttműködésünk révén az épület a második fénykorát éli majd."

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Lőrinc Piac

Balassa Bálint u 2-10.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj17 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Budapest, Király utca 52

Király utca 52

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Budafoki út

Budafoki út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Kinizsi utcai üzlet

Kinizsi u. 21-25.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 0 €/m²/hó+áfa

Arcadia

Aradi u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső