Koncepció: Novartis székház Ausztráliában

Bemutatták a döntéshozóknak a Novartis gyógyszeripari vállalat új ausztrál központjának koncepcióterveit Sydneyben. Amennyiben az elképzelés megvalósul, ez lesz az első alkalom, hogy a három, Novartis égisze alatt működő vállalat (Alcon, Novartis és Sandoz) egy épületben egyesítheti erőit.

NovartisA design a Novartis két alappillérét szimbolizálja: egy átlátszó üveg doboz a tényeken alapuló tudományt, a hullámzó fa elemek a cég küldetésére, a gondoskodásra és a gyógyításra utalnak. Az épület hat emeletes, alapterülete összesen százhétezer négyzetméter.


A cég vezetése olyan környezetet képzelt el, amely megkönnyíti az együttműködést, inspirálja a termelékenységet és teljesítményt, és teret ad a kapcsolattartásra az üzleti partnerekkel és a piaci szereplőkkel.

 

Az új központ létesítésével könnyebbé válik az együttműködés a három Novartis vállalat és a különféle részlegek között. Az épület középpontja számos lehetőséget biztosít a társadalmi interakcióra: a földszinti lobby, a kávézó és a Novartis Múzeum itt kapcsolódik az irodaterületekhez, a tárgyalótermekhez és a tetőtéri kerthez.

 

Fenntarthatóság kulcsfontosságú szerepet játszik a tervezésben. A koncepció az Ausztráliában maximálisan elérhető zöld irodai minősítések elérését célozza.

Forrás: World Architecture News
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

300 - 2000m²
2021. 01. 16.
300 - 600m²
2020. 11. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Viza utca BF4

Viza utca 9.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj11.92 - 0 €/m²/hó+áfa

Kinizsi utcai üzlet

Kinizsi u. 21-25.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 0 €/m²/hó+áfa

Párkány utca DF3

Párkány utca 8.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 0 €/m²/hó+áfa

BKS Üzletház

Őszike u. 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

JÁVA KÁVÉZÓ

Puskás Tivadar u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső