Koncepció: Novartis székház Ausztráliában

Bemutatták a döntéshozóknak a Novartis gyógyszeripari vállalat új ausztrál központjának koncepcióterveit Sydneyben. Amennyiben az elképzelés megvalósul, ez lesz az első alkalom, hogy a három, Novartis égisze alatt működő vállalat (Alcon, Novartis és Sandoz) egy épületben egyesítheti erőit.

NovartisA design a Novartis két alappillérét szimbolizálja: egy átlátszó üveg doboz a tényeken alapuló tudományt, a hullámzó fa elemek a cég küldetésére, a gondoskodásra és a gyógyításra utalnak. Az épület hat emeletes, alapterülete összesen százhétezer négyzetméter.


A cég vezetése olyan környezetet képzelt el, amely megkönnyíti az együttműködést, inspirálja a termelékenységet és teljesítményt, és teret ad a kapcsolattartásra az üzleti partnerekkel és a piaci szereplőkkel.

 

Az új központ létesítésével könnyebbé válik az együttműködés a három Novartis vállalat és a különféle részlegek között. Az épület középpontja számos lehetőséget biztosít a társadalmi interakcióra: a földszinti lobby, a kávézó és a Novartis Múzeum itt kapcsolódik az irodaterületekhez, a tárgyalótermekhez és a tetőtéri kerthez.

 

Fenntarthatóság kulcsfontosságú szerepet játszik a tervezésben. A koncepció az Ausztráliában maximálisan elérhető zöld irodai minősítések elérését célozza.

Forrás: World Architecture News
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

80 - 120m²
2018. 01. 10.
25 - 40m²
2018. 01. 10.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Lőrinc Piac

Balassa Bálint u 2-10.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj17 - 0 €/m²/hó+áfa

Zsigmond Ház

Zsigmond tér 10

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj14 - 0 €/m²/hó+áfa

Csaba Center

Andrássy út 37-43.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Miskolc Corvin u. 7

Corvin utca 7

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Macropolis

Arany János Tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső