Majdnem ötvenezer négyzetméter

A Jones Lang LaSalle (JLL) budapesti irodája 2013 folyamán több mint 48,000 m2 irodaterület bérbeadásában vett részt úgy, hogy a bérlő megbízásából felkutatta a cég számára optimális feltételeket biztosító létesítményt és a bérleti szerződéskötés folyamatát tanácsadással segítette.

A 48 000 m2 bérlőképviseleti tranzakció háromnegyede úgy zajlott, hogy a bérlő cég a korábban is bérelt helyiségeire vonatkozó feltételeket tárgyalta újra, vagy a szerződés időtartamát hosszabbította meg. Az újratárgyalók között volt többek között az Avaya, a Béflex, a Nestlé, a Philips, a Xerox és  a White&Case ügyvédi iroda.  A maradék 25%-ra vonatkozó bérleti szerződést új irodaterületre kötötték meg.

 

„Kitűnő eredményként könyveljük el, hogy cégünk bonyolította a 2013-as év legnagyobb bérlőképviseleti tranzakcióját. Egy, már Magyarországon jelen lévő, kb. 19 000 m2 irodaterületet elfoglaló amerikai SSC hosszabbított a Váci úton. Kedvező folyamatnak véljük, hogy az év folyamán két új cég is megjelent Magyarországon új operációval, a Systemax és a Greif” – mondta Starmann Mária, a Jones Lang LaSalle bérlőképviseleti részlegének vezetője.

Starmann Mária, JLL

A Greif,  a Johnson&Johnson  és a Teva nagyvállalatok új helyre költöztek a JLL közreműködésével. Néhány tranzakciót stratégiai tanulmány készítése előzte meg, mely segített az ügyfelek igényeit kimerítően megismerni, így biztosítva az ideális iroda azonosítását és a szerződés megkötését. A közel 50,000 m2 tranzakció fele Budapesten megnyert üzlet volt, míg a másik fele a JLL globális ügyfeleivel köttetett.

 

A tavalyi év sikerei után a JLL bérlőképviseleti csapata igen erős 2014-es évre számít. Jelenleg közel 40 000 m2-re vonatkozó megbízáson dolgoznak és további megbízások megkötése várható a közeljövőben. A bérlőképviseleti részleg számos projektet bonyolít a JLL projekt menedzsment csapatával közösen; jelenleg egy energetikai nagyvállalat székház projektjén és egy nagyméretű üzleti szolgáltató központ tranzakcióján működnek együtt.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Győr Interspar

Fehérvári út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

Family Center Mohács

Pécsi út 61.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 10 €/m²/hó+áfa

Zala Park

Balatoni út

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Viza utca BF2

Viza u. 9.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső