Matracáruházzal bővült a dunakeszi Buy-Way

A Gigamatrac Factory & Outlet áruház az Ablon érdekeltségű Buy-Way Dunakeszit választotta legújabb üzletének helyszínéül. A két cég a napokban írta alá a bérleti szerződést, melynek értelmében az alváskultúrára szakosodott cég májustól nyitja meg kapuit a Buy-Way vásárlói előtt.

A napokban aláírt szerződés értelmében a magyar Gigamatrac Factory & Outlet 2012 májusában nyitja meg legújabb üzletét a dunakeszi Buy-Way-ben, ez lesz a második üzlete. Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete ezúttal Budapesten kívülre terjeszkedik.  „A Buy-Way több szempontból is ideális második üzletünk megnyitására. A választásnál fontos szempont volt, hogy Dunakeszi és a környező települések, beleértve Budapest közeli külső kerületeit is, erős fizetőképes keresletet biztosítanak új üzletünk számára. Ezen kívül a Buy-Way a Tópart Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, tehát a park vásárlói egyben a mi potenciális vásárlóink is.”- mondta Pálinkás László a Gigamatrac ügyvezető igazgatója.

 

Vincze Anna, az Ablon Kft. retail vezetője szerint a megállapodás nem csupán a Gigamatrac számára előnyös, hanem a Buy-Way látogatói számára is, hiszen a tavaly megnyitott Möbelix Bútoráruház és a Gigamatrac kínálata egymást kiegészítik, így a vásárlók időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy egy helyben vásárolhatják meg a termékeket. A Buy-Way Dunakeszi bevásárlópark úgynevezett „stripmall koncepció” alapján épült 2006-ban. A koncepció lényege, hogy az üzletek többsége közvetlenül megközelíthető a közel 600 férőhelyes, ingyenes parkolóból, így biztosítva a kényelmes és gyors vásárlást. A dunakeszi Buy-Way-ben a divatáru, a drogéria, a baba-mama bolt és a lakberendezési áruház mellett könyvekre, irodaszerekre és gyermek játékokra specializálódott üzletek várják a látogatókat.

 

A tisztán magyar tulajdonú Gigamatrac Factory & Outlet áruház ágykeretek, matracok és az alváskultúra szinte minden területét magában foglaló termékkínálattal rendelkezik. A cég Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete, amely számos márkát – többek között Cardo, Billerbeck, Tempur és Dunlopillo – forgalmaz, valamint saját gyártású matracok és ágykeretek széles választékát. 2011-es alapítása óta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása ebben a szegmensben.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

100 - 120m²
2018. 05. 11.
10 - 50m²
2018. 04. 27.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

Csaba Center

Andrássy út 37-43.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 20 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Soroksár

Bevásárló u. 8. (Auchan Soroksár)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Family Center Mohács

Pécsi út 61.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 10 €/m²/hó+áfa

Mozsár Trade Center - üzletek

Mozsár u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső