Mintaétterem nyílik az Office Gardenben

Az étterem üzemeltető Eurest összesen 1200 m2-re írt alá bérleti szerződést a GVA Robertson által képviselt Office Garden II-ben. A 700 m2-es hatodik emeleti iroda mellett az irodaház éttermét is a cég fogja üzemeltetni.

Az irodaházakban, oktatási és szociális intézményekben és kórházakban éttermeket üzemeltető cég  Dél-Budán keresett új irodát olyan épületben, ahol az új koncepciójú  mintaéttermüket is megvalósíthatják. Az Office Gardenben a modern hatékony irodai elhelyezés mellett erre is lehetőség nyílt. "Már régóta kerestünk olyan helyszínt, ahol ugyanabban az épületben tudjuk elhelyezni az irodánkat és egyben az éttermet is mi üzemeltetjük.  Az irodakeresésben a délbudai lokációt preferáltuk, mivel mind ügyfeleink mind munkatársaink számára elérhetőség szempontjából ez a legideálisabb. " mondta el Nyerges János, az Eurest ügyvezető igazgatója.

Az Office Garden irodapark fejlesztője a II. ütemben is nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatos technológiák alkalmazására. Az 0,00 g/év CO2 kibocsátású épület az egyedülálló energiatakarékos technológiáknak köszönhetően a piaci árakhoz képest átlagosan alacsonyabb üzemeltetési költséget biztosít bérlőinek. Az irodapark területére az elektromos áram nagyfeszültségű formájában érkezik, így a bérlők kedvező áron jutnak hozzá.  Az épületben mind az autóval, mind a kerékpárral közlekedők számára nagyszámú parkolóhely áll rendelkezésre. A parkosított környezet, az irodaparkban található étterem és kávézó, a közelben levő üzletek és szolgáltatások mind az itt dolgozók hatékony munkavégzését segítik.

Ahogy az már a híradásokban is megjelent elindult az 1-es villamos pályájának felújítása és meghosszabbítása, mely  a tervek szerint az irodaház előtt fog vezetni, így az Office Garden megközelíthetősége tovább javul.  A villamos a Bécsi úttól meghosszabbított pályán fog közlekedni a  Lágymányosi hídon át  (Rákóczi híd) egészen  egészen a Fehérvári útig, így Dél-Budáról  átszállás és a Belváros érintése nélkül közvetlenül lehet majd eljutni a pesti külső kerületekbe.   A tervek szerint csúcsidőben a villamosok  3 percenként közlekednek majd.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Kálvin tér

Kálvin tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj64 - 0 €/m²/hó+áfa

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

AREX fm - 1123 BUDAPEST, ALKOTÁS ÚT 15.

Alkotás út 15

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Budapest, Király utca 52

Király utca 52

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső