Pályára állt az Interticket

A jegyértékesítő rendszerekkel foglalkozó InterTicket Kft. közel 800 négyzetméter új területet bérel októbertől a hármas autópálya „forrásánál”, az M3 Business Centerben.

Az InterTicket 1995 óta van jelen Magyarországon, ahol a rendezvényjegy-kezelés (koncert, színház, fesztivál, sport) és jegyértékesítés terén piacvezető helyet foglal el. A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára. Az InterTicket ma Magyarországon több mint 300 helyszín jegyeit értékesíti (többek között: Művészetek Palotája, Madách Színház, Nemzeti Színház, Vígszínház, Sziget Fesztivál, Szegedi Szabadtéri stb.) és összességében évi 25 ezer rendezvény teljes jegykészletét kezeli. A cég nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik, a világ számos országában alkalmazzák rendszerét.

A nemzetközi piacon is sikeres, amerikai gyökerekkel rendelkező vállalkozás a belvárosi központját költözteti át a tömegközlekedéssel könnyen elérhető külső körúti régió egyre népszerűbb fejlesztésébe, amely rövid időn belül második sikeres tranzakciót jelenti az Ablon két épületből álló irodakomplexuma kapcsán.

A 2008-ban átadott B-szárny jól formálható nagy terei, impozáns belmagassága – a forgalmas környezet ellenére is – csendes atmoszférája, és körpanorámás
szintjei ideális irodahelyszínt kínálnak. Az Ablon 20 éves fejlesztői tapasztalatához jelentős üzemeltetési hozzáértés társul, amely partnereinek biztos hátteret nyújt a mindennapi ügymenet elősegítéséhez. Az étteremmel, nagyszámú parkolóhellyel rendelkező irodaház környezetében az M3-as városi bevezetője, az 1-es metró közelsége és a Városliget biztosít mozgalmas, de mégis zöld közeget.

„Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepe játszott a jó ár-érték arány, a megközelíthetőség és a fejlesztői munkához szükséges nyugodt környezet. E három tényező összevetése mentén haladtunk a döntési folyamatban, választásunk az M3 Business Centerre esett, úgy érezzük megtaláltuk a központunk számára az optimális irodai megoldást. Nagy örömünkre cégünk az elmúlt években jelentős piaci növekedést produkált, az Ablon fejlesztése további fejlődés esetén is rugalmas megoldást jelent, ez is nagyban megalapozta a tranzakció létrejöttét”- nyilatkozta Jobbágy Ervin, az Interticket Kft. ügyvezető igazgatója.

„Rendkívül örömteli számunkra, hogy az M3BC fokozatosan visszanyeri pozícióját a piacon, egy olyan lokációs övezetben, ahol az üresedés magasabb az átlagos budapesti viszonyoknál. Az Interticket tranzakció fontos lépés és egyben komoly visszajelzés fejlesztésünk jövőbeni lehetőségei kapcsán” – tette hozzá el Lovro Adrienn ügyvezető igazgató a szerződéskötés okán.
 

Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

30 - 100m²
2022. 12. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Párkány utca DF3

Párkány utca 8.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 0 €/m²/hó+áfa

M1 Outlet Center

Outlet-City

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 40 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Corvin Bevásárlóközpont

Futó u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

AREX fm - 1123 BUDAPEST, ALKOTÁS ÚT 15.

Alkotás út 15

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső