Plazmaferezis állomás nyílik az Infopark E épületében

A Plazmaferezis szerződéskötésével új bérlővel és egy egyedi szolgáltatással bővül az Infopark E irodaház. A GVA Robertson által bemutatott cég olyan épületet és lokációt keresett, ahol modern irodai környezetben alakíthatja ki új állomását.

A földszinten, több mint 500 m2-en berendezésre kerülő ’ferezis’ állomáson vérplazma donáció fog történni, melyből később gyógyszereket készítenek betegek számára. A GVA Robertsonnak ennél az egyedi igénynél az volt a feladata, hogy megtalálja azt az újépítésű környezetet, ahol a Plazmaferezis vidéki állomásaihoz hasonlóan viszonylag nagyszámú fiatal, egészséges donor található. Az Infopark esetében a szomszédos egyetemek és kollégiumok miatt ez a feltétel adva volt. Az IVG Hungary professzionális hozzáállásával a kezdetektől fogva támogatta a projekt megvalósulását. „A tranzakció érdekessége, hogy eddig Budapesten a Plazmaferezis csak kórházakban volt jelen, de a nyugat-európai tapasztalatok alapján ezek az állomások irodaházakban és bevásárlóközpontokban is kialakíthatóak.” – mondta Pál Tamás – GVA Robertson Vezető Tanácsadója.

 

„Nagyon örülünk, hogy viszonylag rövid idő alatt sikerült megtalálnunk ezt a remek lokációt és szeretnénk működésünket már jövő év elejétől elkezdeni. Azt gondoljuk, hogy az Infopark lenyűgöző környezete hozzá fog járulni az új állomás sikeres működéséhez” – jegyezte meg Dr. Komlódi Gabriella, a Plazmaferezis ügyvezető igazgatója.

 

„Nagyon örülünk a Plazmaferezis érkezésének. A GVA Robertson erőfeszítéseinek is köszönhetően mindkét fél számára előnyös megállapodás született és biztosak vagyunk benne, hogy egy hosszú távú kapcsolat kezdődött el” – tette hozzá Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary vezérigazgatója.

 

Az épület kizárólagos képviseletét a Jones Lang Lasalle látta el. 

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Viza utca AF3

Viza utca 9

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

SIÓ Pláza

Főtér 6.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 30 €/m²/hó+áfa

AREX fm - 1123 BUDAPEST, ALKOTÁS ÚT 15.

Alkotás út 15

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Soroksár

Bevásárló u. 8. (Auchan Soroksár)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Tatabánya üzlethelyiség

Ságvári út 49.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET









Üzlet kereső