STOP.SHOP. bevásárlóközpont bővítés Gödöllőn

Ezerötszáz négyzetméterrel bővült, ezzel 9 800 négyzetméteres lett a hét éve működő gödöllői STOP.SHOP. Az új fejlesztést a mai napon a gödöllői polgármester és alpolgármester, valamint az IMMOFINANZ Group képviselői nyitották meg. A bővített új részt már teljesen bérbe adták három nemzetközi márkának.

"A bővítés mellett szóló döntés a helyszín eddigi kiemelkedő teljesítményén alapult. A tizenkét magyarországi STOP.SHOP. kilencvenhárom százalékos kihasználtsági mutatóval üzemel. Mindez alátámasztja a kiemelkedően sikeres, aktív vagyonkezelési stratégiánkat, amely még a gazdasági kihívással küzdő piacokon is bizonyított. Jelenleg egy újabb magyarországi STOP.SHOP. bővítési tervein dolgozunk”mondta Eduard Zehetner, az Immofinanz Group vezérigazgatója.

 

Stop.Shop. Gödöllő„A város örömét fejezi ki, hogy az elhúzódó gazdasági recesszió ellenére is a STOP.SHOP. bővítésével tovább növekednek Gödöllő és a térség minőségi és kereskedelmi szolgáltatásai” hangsúlyozta beszédében Gémesi György, Gödöllő polgármestere.

 

Az új épület átlósan szemben található a régi résszel, és már teljesen bérbeadott: ma nyitott itt új üzletet a KiK, a dm és a Fressnapf. A nagyobb egység bérlői közé tartozik többek között a C&A, H&M,New Yorker, Takko, Deichmann és a Hervis.

 

A bevásárlóközpont Gödöllő nyugati részén található, Budapesttől harminc kilométerre. Vonzáskörzetében mintegy hatvanezer ember él, a közeli Hungaroring tovább növeli a gödöllői bevásárlóhely vonzerejét, amelynek környezetében négy szupermarket - Tesco, Penny, Lidl és Aldi - található.

 

A STOP.SHOP. az Immofinanz Group kiskereskedelmi ernyőmárkája Közép-Európában, ahol a vállalat folyamatosan bővíti a STOP.SHOP.-ok számát, olyan helyszíneken, amelyek környékén harmincezer-százötvenezer fő érhető el. Az egységeket a vásárlók könnyen megközelíthetik, lehetőségük van a helyszínen parkolni és bevásárolni a vonzó nemzetközi és hazai boltok kínálatából. A létesítmények bérbe adható területe kétezer-ötszáztól tizenötezer négyzetméterig terjed.

 

A vállalat néhány napja a lengyelországi Ketrzyn-ben nyitott egy újabb egységet.  Jelenleg hat ország különböző városaiban összesen ötvenegy STOP.SHOP. bevásárlóközpont üzemel.

Forrás: Immofinanz Group
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Győr Interspar

Fehérvári út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Home Center üzlethelyiségek

Pesti út 237 E,F

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Dunakeszi

Nádas u. 8. (Auchan Tópart)

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 15 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

Agria Park

Törvényház u. 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Óbuda - Kecske köz

Kecske köz

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső