STOP.SHOP. bevásárlóközpont bővítés Gödöllőn

Ezerötszáz négyzetméterrel bővült, ezzel 9 800 négyzetméteres lett a hét éve működő gödöllői STOP.SHOP. Az új fejlesztést a mai napon a gödöllői polgármester és alpolgármester, valamint az IMMOFINANZ Group képviselői nyitották meg. A bővített új részt már teljesen bérbe adták három nemzetközi márkának.

"A bővítés mellett szóló döntés a helyszín eddigi kiemelkedő teljesítményén alapult. A tizenkét magyarországi STOP.SHOP. kilencvenhárom százalékos kihasználtsági mutatóval üzemel. Mindez alátámasztja a kiemelkedően sikeres, aktív vagyonkezelési stratégiánkat, amely még a gazdasági kihívással küzdő piacokon is bizonyított. Jelenleg egy újabb magyarországi STOP.SHOP. bővítési tervein dolgozunk”mondta Eduard Zehetner, az Immofinanz Group vezérigazgatója.

 

Stop.Shop. Gödöllő„A város örömét fejezi ki, hogy az elhúzódó gazdasági recesszió ellenére is a STOP.SHOP. bővítésével tovább növekednek Gödöllő és a térség minőségi és kereskedelmi szolgáltatásai” hangsúlyozta beszédében Gémesi György, Gödöllő polgármestere.

 

Az új épület átlósan szemben található a régi résszel, és már teljesen bérbeadott: ma nyitott itt új üzletet a KiK, a dm és a Fressnapf. A nagyobb egység bérlői közé tartozik többek között a C&A, H&M,New Yorker, Takko, Deichmann és a Hervis.

 

A bevásárlóközpont Gödöllő nyugati részén található, Budapesttől harminc kilométerre. Vonzáskörzetében mintegy hatvanezer ember él, a közeli Hungaroring tovább növeli a gödöllői bevásárlóhely vonzerejét, amelynek környezetében négy szupermarket - Tesco, Penny, Lidl és Aldi - található.

 

A STOP.SHOP. az Immofinanz Group kiskereskedelmi ernyőmárkája Közép-Európában, ahol a vállalat folyamatosan bővíti a STOP.SHOP.-ok számát, olyan helyszíneken, amelyek környékén harmincezer-százötvenezer fő érhető el. Az egységeket a vásárlók könnyen megközelíthetik, lehetőségük van a helyszínen parkolni és bevásárolni a vonzó nemzetközi és hazai boltok kínálatából. A létesítmények bérbe adható területe kétezer-ötszáztól tizenötezer négyzetméterig terjed.

 

A vállalat néhány napja a lengyelországi Ketrzyn-ben nyitott egy újabb egységet.  Jelenleg hat ország különböző városaiban összesen ötvenegy STOP.SHOP. bevásárlóközpont üzemel.

Forrás: Immofinanz Group
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

30 - 80m²
2018. 06. 20.
100 - 120m²
2018. 05. 11.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

JÁVA KÁVÉZÓ

Puskás Tivadar u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Andrássy úti üzlethelyiség

Andrássy út 40-42.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj45 - 60 €/m²/hó+áfa

Gödöllő Retail Park

Köztársaság u. 85.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj3 - 10 €/m²/hó+áfa

Virágbolt a pesterzsébeti temetőnél

Temető sor

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9.2 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső