Tovább szárnyal az Airport City

Az Airport City logisztikai parkot választotta központi bázisának az Airmax Cargo Budapest, a nemzetközi légi szállítmányozás egyik legjelentősebb hazai szereplője. A magyar tulajdonú Airmax három dél-pesti helyszínről vonja össze bázisait a reptéri régió jelenleg legnépszerűbb logisztikai helyszínén. A nemrégiben aláírt bérleti szerződés szerint az Airmax 1700 m2 raktárat és 350 m2 irodát telepít az Ablon Kft. logisztikai parkjába.

Az idei év  ipari ingatlanpiaci főszereplője eddig minden bizonnyal  az Ablon Kft. logisztikai parkja, az Airport City, amely újabb sikeres tranzakcióval bővíti bérlői portfólióját a park fejlesztésének  harmadik fázisára kötött januári Benteler Distribution bérleti szerződést követően. A ’D’ épület új beköltözője az AIRMAX CARGO BUDAPEST, amely a légi szállítmányozás egyik legfontosabb hazai képviselője. Az évek óta stabil, egységes csapattal felálló AIRMAX CARGO BUDAPEST e megállapodással fontos lépést tett: csatlakozik a légi szállítmányozók elitjéhez, amelynek tagjai szintén az Airport City-t választották bázisul. A szerződés értelmében az Airmax 1700 m2 raktárat és 350 m2 irodát telepít a logisztikai bázisra. A komoly szakmai referenciákkal rendelkező cég - mely több multinacionális szállítmányozó vállalat magyarországi képviselete – évek óta már nem csak légi, hanem tengeri, közúti és raktár logisztikai szolgáltatásokkal is áll ügyfelei rendelkezésére világszerte.

 

„Régóta érett döntésünk a költözéssel kapcsolatban, és úgy éreztük most eljött megfelelő pillanat: az Airport City minden szakmai szempontból megfelelő választás számunkra. Folyamatosan fejlődő szolgáltatásaink indokolttá tették a korszerűsítést, remélhetőleg sikerül a magas nemzetközi elvárásoknak megfelelő bázist kialakítanunk és magyar cégként felvenni a versenyt üzletágunk sűrű mezőnyében. Az ismert piaci nehézségek ellenére az Ablonnál megfelelő partneri hozzáállást tapasztaltunk terveink megvalósításához.” - fejtette ki Turu Gábor, az Airmax Cargo Budapest Kft. ügyvezető igazgatója. A 100%-osan bérbeadott  első fázis (10.300 m2) mellett tehát, az Airport City 2009-ben átadott  második fázisának (9700 m2) kihasználtsága is  tovább nőtt: a D épület jelenleg  4300 m2 bérelhető területet kínál az érdeklődőknek. A nemzetközi raktárbérleti  mozgások ellenére a hazai  ipari ingatlanpiac napjainkban hosszabbításokkal és bővülésekkel „tartja fent” magát, így a park életében különösen fontos eredmény, hogy röviddel egy nagy horderejű BTS szerződést követően ismét új szereplővel bővíti bérlői csoportját.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk az 

Üzlethely ajánló

Art\'otel Budapest

Corvin tér 2-5.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet_Bemutatóterem és raktár

Kinizsi Pál utca 29

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7.5 - 10 €/m²/hó+áfa

Premier Outlets Center

Budaörsi út 4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Budapest, Király utca 52

Király utca 52

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Tatabánya üzlethelyiség

Ságvári út 49.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső