Új bérlő az Infoparkban

Csaknem 100%-os bérbeadottság a B épületben!

Az Infoparkban működő cégek névsora újabb illusztris taggal bővült: az új bérlő, az MSX International az Infopark B épületének földszinti, 182 négyzetméteres irodáját veszi birtokba. A 2012. február 15-én létrejött bérleti szerződéssel az Infopark B épületében már csak egyetlen kiadó irodahelyiség maradt. Így a B épületnek, ennek a 2002-ben, mintegy 8.600 m2 bérelhető területtel átadott, „A” kategóriás irodaháznak a bérbeadottsága hamarosan elérheti az irodapiacon rendkívülinek számító 100%-os szintet.

 

Az MSX International cég erőforrás-kihelyezéssel foglalkozik autóipari cégek számára. Ezen a szakterületen világvezető pozíciót ért el az évek során. Ügyfelei közé tartozik a Ford, a Nissan, a General Motors, a Volkswagen és a Fiat. A több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező MSX International 48 országban mintegy 4000 szakértőt foglalkoztat. Helyi, országonkénti és nemzetközi piacokkal kapcsolatos tudását felhasználva átfogó üzleti értékelést és személyre szabott, hatékonyságnövelő megoldásokat nyújt autógyártással, kereskedéssel, alkatrészgyártással vagy éppen szerviz-szolgáltatással foglalkozó klienseinek, hogy azok – ahogy a cég hitvallásában áll – „azt tegyék, amit eddig – csak sokkal hatékonyabban.”

 

Egy cég hatékony működéséhez az is elengedhetetlen, hogy a munkatársak kényelmes, inspiráló, a legmodernebb infrastruktúrával felszerelt környezetben dolgozhassanak. Ennek szellemében hozta létre egykor az IVG Hungary Kft. legismertebb irodafejlesztését, a hét épületből álló Infopark innovációs és technológiai parkot Dél-Budán.  Az Infopark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a szoftverfejlesztés képviselőinek progresszív központja. Az Infopark E épületben van a székhelye az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (EIT) is. Az irodaparkban közel 100 000 m2 bérbeadó terület épült fel 2009-ig, mintegy 7 000 dolgozó részére teremtve itt színvonalas iroda- és munkakörülményeket.  Az Infoparkot a fiatal és feltörekvő cégek mellett olyan vállalatok választották székhelyükül, mint a Lufthansa Systems, a Kraft Foods, az IT-Services Hungary, a National Instruments – és mostantól az MSX International is.

Forrás: IVG
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

12 - 60m²
2018. 08. 28.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Bécsi úti üzlethelyiség

Bécsi út 314.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 0 €/m²/hó+áfa

Virágbolt a pesterzsébeti temetőnél

Temető sor

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj9 - 9.2 €/m²/hó+áfa

Zsigmond Ház

Zsigmond tér 10

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj14 - 0 €/m²/hó+áfa

Belváros-Lipótváros

Arany J. u

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blaha Lujza térnél

József krt.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj21 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső