Új fejlesztésbe kezd az ABLON az Airport City Logisztikai Parkban

6,300 nm raktár és irodaterület bérletére írt alá szerződést a napokban a Benteler Distribution Hungary Kft. és az ABLON cégcsoportba tartozó New Sites Kft. A szerződés értelmében a Benteler Distribution hosszútávú bérlője lesz az Airport City Logisztikai Park H épületének. Ezzel a tranzakcióval megkezdődik a park harmadik fázisának fejlesztése. Az épületet a tervek szerint 2012 decemberében adják át az Ablon Group dél-pesti logisztikai bázisán.

Az M0-M4 autópályák és a Liszt Ferenc Repülőtér közelében fekvő Airport City Logisztikai Parkban létesítendő ipari csarnok és irodakomplexum az Ablon Group beruházásban épül meg. Az új fejlesztéssel újabb 6750 nm raktárral, illetve irodaterülettel bővül a park. A Benteler Distribution Hungary Kft. a világszerte aktív Benteler Distribution Group tagja. A 31 ország kb. 60 helyszínén, hozzávetőlegesen 1400 alkalmazottat foglalkoztató Benteler Distribution az egyik legjelentősebb acélipari vállalat.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy logisztikai parkunk egy ilyen, az építőipar számára különösen nehéz időszakban is töretlenül fejlődik és egy újabb piacvezető céggel bővül bérlői portfóliónk. Mivel a Bentelerrel kötött szerződés az Airport City újabb ütemének megkezdését is jelenti, úgy gondolom a tranzakció valóban fontos esemény nem csupán a cégcsoport, de a hazai logisztikai piac mindennapjaiban is.” - mondta Lovro Adrienn, az Ablon Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A beruházás a Benteler Distribution működési és kereskedelmi igényeinek megfelelően valósul meg, és további irodai területekkel is bővíti a park kínálatát. A tervek alapján az új épületben olyan szolgáltatások is helyet kapnak majd, melyek a park jelenlegi bérlőinek kényelmét is szolgálják majd.

 

„A Benteler Distribution alapos piaci szűrést és szigorú feltételrendszerben folytatott versenyeztetést követően döntött az Airport City mellett. Biztosak vagyunk benne, hogy igényeinkre szabottan megépülő, új és korszerű cégközpontnak  ideális otthona lesz az Ablon Group logisztikai parkja. A bérbeadói rugalmasság, a megfelelő elhelyezkedés és a szakmai felkészültség fontos szerepet játszott a döntésünkben. - mondta az üzlet kapcsán Böszörményi Ilona, a Benteler Distribution Hungary Cső és Acélkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. „A Benteler a termékválaszték, gyártási kapacitás és szolgáltatások széleskörű bővítésének köszönhetően az elmúlt években értékesítési volumenét számottevően növelte. Az új beruházás elkészülte lehetővé teszi, hogy a jelenleg gyártási és raktározási kapacitásunkat jelentősen növeljük, ezzel további  munkahelyeket teremtve”- tette hozzá.

 

A kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére is folyamatosan növekvő logisztika park kiadottsága az újabb ütemmel  immár 80%-osra bővül. A jelenleg 6000 m2 raktár és 750 m2 azonnal költözhető irodai területet kínáló Airport City vitathatatlanul a  térség legaktívabb ipari fejlesztése, bérlői körének diverzitását illetően is vezető piaci szereplő. A park 2008-as átadása óta olyan  logisztikai, kereskedelmi és ipari vállalatoknak biztosít raktár- és irodai bázisokat, melyeknek egyaránt fontos az autópályák, a repülőtér és a város gyors elérhetősége, a helyszíni reptéri vámkezelés lehetősége, a magas színvonalú szolgáltatás és a több évtizedes nemzetközi fejlesztési tapasztalat.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

400 - 2500m²
2020. 02. 22.
400 - 1000m²
2020. 02. 22.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Kálvin tér

Kálvin tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj64 - 0 €/m²/hó+áfa

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Apor Vilmos tér 11-12.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj20 - 45 €/m²/hó+áfa

Szépség szalon

Dózsa György tér 1/a

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 0 €/m²/hó+áfa

Árkád Bevásárlóközpont Győr

Budai út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 50 €/m²/hó+áfa

Mozsár Trade Center - üzletek

Mozsár u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső