Új munkatárs a GVA Robertson irodai csapatában

Új tanácsadó erősíti a GVA Robertson irodai csapatát. Balogh Boglárka a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte diplomáját. Mielőtt a GVA Robertsonhoz csatlakozott kiskereskedelmi ingatlanos adatbázis és információs portál beindítása és hatékony üzemeltetése volt a feladata, illetve bérbeadási tanácsadóként dolgozott Budapest egyik meghatározó irodaprojektjén. Angolul és németül beszél.

„Boglárka ingatlanpiaci ismeretei mellett nagy tapasztalattal rendelkezik a sikeres ügyfélmenedzsment terén.  Biztosak vagyunk abban, hogy mind felkészültsége,  mind pedig pozitív személyisége nagyban hozzájárul majd a GVA Robertson  proaktív stratégiájának minél sikeresebb megvalósításához.”  mondta el Papp Róbert, a GVA Robertson irodai részlegének vezetője.

A GVA Robertson kizárólagos képviselője az Office Garden  irodaháznak,  RiverPark Irodáknak és a Kálvin Centernek, illetve a BSR Center és az Office Campus közös-kizárólagos képviselője.  2010 utolsó negyedéve igen sikeresnek mondható a GVA Robertson számára.  A két legnagyobb új tranzakció  - az Erste Bank 5500 m2-es irodabérlete a BSR Centerben, illetve  a TATA Consultancy 4400 m2-es irodabérlése az Office Garden II-ben -   a GVA Robertson közreműködésével jött létre.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

12 - 60m²
2018. 08. 28.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Viza utca BF4

Viza utca 9.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj11.92 - 0 €/m²/hó+áfa

Szentendrei üzlet

Paprikabíró u.2

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Szombathely üzlethelyiség

Dolgozók útja 1/A.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

SIÓ Pláza

Főtér 6.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj15 - 30 €/m²/hó+áfa

Budaörs KORZO Shopping Centrum

Építők u. 2-4.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj6 - 8.5 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső