Újabb bérlő az Office Garden II-ben

A Bene irodabútor irodáját és bemutatótermét a GVA Robertson által képviselt Office Garden II –be költözteti.

Az alsó-ausztriai székhelyű Bene európai vállalatcsoport a világ 35 országában rendelkezik irodával.   Cégük meghatározó szerepet játszik az iroda-berendezés trendjének alakításában.  Termékeiket kiváló minőség és funkcionalitás, modern design és innovatív technika jellemzi.

 

„Már régóta terveztük, hogy olyan iroda felé váltunk, ahol az iroda-bemutatótermünk egyszerre rendelkezik kiváló láthatósággal és az ügyfelek számára könnyű megközelíthetőséggel. Mindkettőt egyben az Office Garden II irodaház földszintjén találtuk meg, s így módunk nyílt egy saját kis terasz létesítésére is, mely testközelbe hozza a természetet is. Örülünk, hogy egy ilyen dinamikusan fejlődő irodaparkban találtuk meg új központunkat, mely a mi profilunk esetében nem elhanyagolható pozitívum. Olyan egyedi, ránk jellemző egységet fogunk kialakítani, mely illeszkedik az irodaház modern arculatához, s tükrözi a mi innovatív elképzeléseinket is.” mondta el Wolfgang Neubert, a Bene AG Értékesítési és Marketing vezetője.   

 

Az irodaház kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően a Hengermalom úti front oldalon levő földszinti területek több oldalról kitűnően láthatóak, így ideális helyszínek bemutatóteremnek is. Az épületben található a szaniter árukkal foglalkozó Geberit bemutatóterme is.

 

Az Office Garden irodapark fejlesztője a II. ütemben is nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatos technológiák alkalmazására. Az 0,00 g/év CO2 kibocsátású épület az egyedülálló energiatakarékos technológiáknak köszönhetően a piaci árakhoz képest átlagosan alacsonyabb üzemeltetési költséget biztosít bérlőinek. Az irodapark területére az elektromos áram nagyfeszültségű formájában érkezik, így a bérlők kedvező áron jutnak hozzá.  Az épületben mind az autóval, mind a kerékpárral közlekedők számára nagyszámú parkolóhely áll rendelkezésre. A parkosított környezet, az irodaparkban található étterem és kávézó, a közelben levő üzletek és szolgáltatások mind az itt dolgozók hatékony munkavégzését segítik.

Forrás: GVA Robertson
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

35 - 70m²
2020. 06. 06.
90 - 160m²
2020. 06. 03.

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

Viza utca AF3

Viza utca 9

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj13 - 0 €/m²/hó+áfa

Mozsár Trade Center - üzletek

Mozsár u. 16.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

Kálvin tér

Kálvin tér

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj64 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Outlet Center

Hajdú út 52.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső