Újabb neves bérlő az East Gate Business Parkban

Újabb neves bérlő költözik az East Gate Business Parkba, Budapest északi vonzáskörzetének legnagyobb, 37 hektáron elterülő üzleti parkjába. A Rexel Magyaroszág Kft. a szél- és gázturbina, és vízi erőmű alkatrész-kereskedelem meghatározó cége, közel 4.000 m2 raktárt és irodát bérel.

A párizsi székhelyű Rexel-csoport a világ legnagyobb elektromos termékekkel kereskedő vállalata: 36 országban 2.200 üzlettel és 28.000 alkalmazottal végzi tevékenységét. Az East Gate Business Park jelenleg 65.000 m2 felépített csarnokterülettel rendelkezik és a mai piaci viszonyok mellett egyedülálló módon 98 %-os bérbe adottsággal működik.

A bérlő Rexel-csoportról:

A Rexel-csoport gyors növekedése mögött újszerű üzleti modellje és a sikeres felvásárlási stratégiája áll, 2006-ban a Rexel-csoport megvásárolta az amerikai General Electric-től a teljes General Supply üzletágat. Így került a Rexel Magyarország Kft. is a Rexel Csoporthoz. A Rexel Magyarország Kft. fő profilja szerint ipari berendezéseket gyártó vállalatok számára nyújt teljeskörű ellátási lánc menedzsment szolgáltatásokat. Az Európában egyedülálló üzleti modell fókuszában az úgynevezett „C típusú” alkatrészek gyors és hatékony beszerzése, raktározása, csomagolása és a gyártási folyamtot optimálisan kiszolgáló ellátási rednszere áll. Az elkövetkező 1-2 év célja a további növekedés Európában, illetve Kelet- és Közép-Ázsiában. A cég regionális stratégiai központját Budapesten alakította ki.

Az East Gate Business Parkról:

Az M3-as és az M0-ás találkozásánál található, magyar tulajdonban lévő East Gate Business Park területén raktározási és kereskedelmi célokra egyaránt alkalmas modern csarnokok és "A" kategóriás irodák találhatók.

Az Európai Unió pályázaton 500 millió forint támogatást biztosít az ipari park további fejlesztéséhez. Mindez lehetővé teszi, hogy az előnyben részesített gyártó és termelő cégek az üzleti parkban a piaci bérleti díjaknál jelentősen kedvezőbben, a szokásos piaci ár akár 60%-áért béreljenek. A kiválasztásában fontos szempont egyrészt a gyors megközelíthetőség, a tömegközlekedési kapcsolat, másrészt a Park által biztosított igényes zöld környezet. Az itt dolgozók számára melegkonyhás étterem áll rendelkezésre a szolgáltatóházban. A nyújtott szolgáltatások sokszínűsége és a fejlesztések személyre szabott jellege alapján a központ méltán népszerű a bérlők körében. A jelenlegi, ár-érzékeny piacon mindezek roppant komoly tényezőnek számítanak. A park teljes kiépítettségekor mintegy 140.000 m2 csarnok és irodaterületet kínál majd bérlőinek.

A népszerű üzleti park egyedülálló lehetőséget kínál elsősorban gyártó-termelő cégeknek, raktározási vállalatoknak rendkívül kedvező feltételek mellett alacsony bérleti díjon. Hosszú távra (5-10 év), az adott vállalkozásra szabott módon kialakított csarnokhelyek bérletével.


Elhelyezkedés:
- az M3 M0 találkozásánál
- a Régi Fóti út mentén
- közvetlen kapcsolat a 2A és 2B főutakra
- a belvároshoz közel
- a fóti hipermarket-övezetben
- a Megyeri Hídtól pár percre
- helyközi buszmegálló az ingatlan bejáratánál
- külön kisbusz járat


A park bérlői:
Rexel Magyarország Kft.
General Electric Hungary
Philip Morris Magyarország
Phoenix Pharma
ABB Kft.
Lear Corporation
VOLÁNBUSZ
Nefab Packaging Hungary
IGEPA Paper Hungary


Az üzleti park szolgáltatásai:

24 órás biztonsági szolgálat
modern kommunikációs megoldások, ISDN
korszerű létesítménygazdálkodási rendszer
szolgáltató ház: melegkonyhás étterem és kávézó, fitneszközpont, bankautomata
nagyszámú parkolóhely
vendégparkolók
vámszolgáltatás Fót területén
 

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk az 

Akik most keresnek üzlethelyet

Meghirdetné üzlethely keresését?

Ide kattintson!

Üzlethely ajánló

Corvin Bevásárlóközpont

Futó u.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Malompark Bevásárlóközpont

Füredi út 27

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj8 - 15 €/m²/hó+áfa

AREX fm - Szeged Dugonics tér

Dugonics tér 11

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

M1 EXPO Kereskedelmi Központ

Keleti út 1.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Cézár Ház

Visegrádi u. 74.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

Blaha Lujza térnél

József krt.

kiadó üzlethely0 m2
bérleti díj21 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Üzlet kereső